Alajärven Naisyrittäjät kutsuu uusia jäseniä mukaan toimintaansa

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Naisyrittäjät ry on valinnut uuden hallituksen. Samalla yhdistys teki sukupolvenvaihdoksen, kun pitkään luottamustehtävissä toimineet henkilöt vaihtuivat. – Nyt meillä on uudet, pirteät vetäjät, sanoo entinen rahastonhoitaja Pirjo Peltoniemi. Puheenjohtajana toimii jatkossa Minna Luiro, varapuheenjohtajana Maikki Kokko, sihteerinä Matleena Saukko ja rahastonhoitajana Marita Lampela.

– Erittäin kunnioitettavaa pitkää uraa tehneet naiset sai nyt jäädä vähän sivummalle, naiset tuumaavat. Hallituksen jäsenet saavat kuitenkin jatkossakin tukea yhdistyksen toiminnassa pitkään toimineilta kokeneilta naisilta.

MAINOS

Yhdistyksen tarkoitus on naisyrittäjien henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä verkostoituminen keskenään. He pyrkivät kokoontumaan syömään yhdessä noin kerran kuukaudessa.

Naisyrittäjät haluavat tukea paikkakunnan yritystoimintaa ja järjestävätkin kokoontumiset vuorotellen eri ravintoloissa Alajärvellä. Tiedossa on myös kenkäesittelyä ja vesijumppaa. Jäsenilloissa puolestaan yrittäjät kutsuvat toisia yrittäjiä tutustumaan omaan yritystoimintaansa.

Naisyrittäjät pyrkivät nyt tekemään toimintaa tutuksi, koska he tietävät Alajärvellä olevan paljon naisyrittäjiä, jotka eivät vielä kuulu mukaan toimintaan. Toimintaan ovat tervetulleita myös muiden paikkakuntien naisyrittäjät.

Mukaan voivat lähteä myös ne, jotka kokevat olevansa yrittäjähenkisiä. Tervetulleita ovat siten myös esimerkiksi edustajat ja kotikutsuja pitävät naiset, eikä yhdistyksen jäsenyys edellytä varsinaista fyysistä kauppaliikkeessä toimimista, kunhan on yrittäjämäisesti ajatteleva nainen.

Toiminnasta kiinnostuneita kehotetaankin ottamaan rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseneen tai muuhun yhdistyksen jäseneen. Naisyrittäjillä on tarkoitus myös jalkautua keskustaan naisyrittäjien pariin tehdäkseen toimintaansa tutuksi.

Keväämmällä on tiedossa myös muille kuin yhdistyksen jäsenille suunnattu tapahtuma, josta naiset lupaavat paljastaa myöhemmin lisää.

Naisyrittäjien toiminta Alajärvellä ulottuu jo lähes kuudenkymmenen vuoden taakse. Jäseniä on tällä hetkellä noin 40. Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Tämän vuoden tavoitteena on hankkia yksi uusi jäsen jokaista jäsentä kohden.

Yhdistys on tavannut muistaa joululahjalla vähävaraisia perheitä sekä myöntänyt stipendejä yrittäjähenkisille nuorille naisille. Heidät saa myös kutsua avuksi, jos on tarvetta kahvituksiin. Naisyrittäjillä on myös kahviastiasto, jota voi vuokrata omiin juhliin.

MAINOS
Edellinen artikkeliAbit jättävät opinahjonsa tänään riehakkaissa tunnelmissa
Seuraava artikkeliOma Säästöpankki jatkoi vahvistumistaan