-4.4 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Alajärven talvitapahtumat saaneet suuren suosion

Perinteinen Karhulaavuhiihto tapahtuma järjestettiin Alajärvellä keskustan kuntoradalla eilen tiistai-iltana.

Hyvä sää, hiihtokelit sekä hyvässä kunnossa olevat ladut innostivat kaikenikäisiä tapahtumaan mukaan. Osallistumiskortin täytti 166 kuntoilijaa.

Karhulaavulla oli mehutarjoilua ja mahdollisuus makkaranpaistoon. Tapahtuman järjestäjät Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi ja Alajärven Latu ry.

Järjestäjät olivat erittäin tyytyväisiä kun kaikkiin Alajärvellä järjestettyihin tämän talven ulkoilutapahtumiin on saatu väkeä liikkeelle suurin joukoin ja kaikenikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia ja varsinkin koko perheitä on lähtenyt hiihdosta nauttimaan.

Näyttäisi siltä, että monikin on jäänyt viettämään talvilomaviikkoaan omalle kotiseudulle. Oma vaikutksensa on varmasti, sillä kun Alajärveltä löytyy monipuoliset liikuntamahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli ja ulkoilureitistöt sekä kauppa- ja yrityspalvelut. Voidaan sanoa, että nyt omalla paikkakunnalla on upeaa viettää myös talvilomaa.

Karhulaavuhiihtoarvonnoissa arpaonni suosi seuraavia: Roosa Finnilä (Voileipägrilli ja pingviinituotteet), Mauri Penninkangas ja Ari-Pekka Savola ( Kirja Suomen luonnosta), Senni Honkaniemi (Termospullo ja pieni pingviini), Päivi Ojajärvi (Tunturi Yoga Ball ) ja Sulo Hakala (Järvisen väripipo). Onnittelut voittajille.

Palkinnot voi hakea Alajärven liikuntatoimistosta Sairaalatie 3. Onnettarena oli Miika Salo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät