JPK Edustuksen kolmen vuoden tavoitteellinen työ huipentuu 2. Divisioonan nousukarsintoihin

Järviseudun Jäähallin valmistuttua kolme vuotta sitten, viriteltiin JPK Edustusjoukkue uudelleen toimintaan. Toimintaa oli käynnistämässä Sami Seppälä sekä Ari Särkijärvi, joka toimi myös kaudella valmentajana.

Kiekkoilevat veljekset Juho ja Lauri Männistö valmiina haasteisiin!
Kiekkoilevat veljekset Juho ja Lauri Männistö valmiina haasteisiin!

Seuraavalla kaudella valmentajanpestin hoiti Jari Vainio. Koko kolmen vuoden ajan toimintaa on pyritty kehittämään tavoitteellisempaan suuntaan. Toisesta kaudesta lähtien toimintaa on ollut myös kesäkaudella. Joukkue on harjoitellut aktiivisesti Virve Mäkelän sekä Ismo Sirénin johdolla.

MAINOS

Joukkueen aktiivinen toiminta on herättänyt kiinnostusta myös lähikunnissa niin yleisön kuin pelaajienkin suhteen. Tällä hetkellä pelaajia on kuudesta eri kunnasta. Tuloshakuisuuden kannalta tämä on joukkueelle elinehto. Tätä mallia aiotaan jatkaa tulevaisuudessakin ja tarjota lähialueen pelaajille hyvät olosuhteet harjoitteluun ja pelaamiseen.

Monien vaiheiden kautta joukkue on selvittänyt tiensä karsintoihin 2.divisioonaan.

Joukkueella on kauden aikana ollut omat vaikeat hetkensä, mutta ovat kuitenkin selvittäneet ne kunniakkaasti läpi. Laaja 25 pelaajan pelaajaryhmä on taannut joukkueelle tasokkaan kokoonpanon jokaiseen otteluun.

Joukkueen valmennuksesta on vastannut Ismo Sirén, huoltajana on toiminut Jukka Koivuranta, joukkueen puuhamiehinä sekä pelaajina Sami Seppälä ja Kyösti Viinamäki sekä joukkueenjohtajana Tuire Viinamäki. Joukkue tahtoo jo tässä vaiheessa kiittää kauden mahdollistaneita sponsoreita, mukana eläneitä kannattajia sekä taustalla toimineita vapaaehtoisia.

JPK kärsi tappion ensimmäisessä 2. divisioonan karsintaottelussa sunnuntaina Ähtärissä Mustikkavuoren jääkiekkopyhätössä. JPK:n osalta ratkaisu nähdään tulevana lauantaina Alajärvellä pelattavassa toisessa nousukarsinta pelissä SKV:tä vastaan.

Ähtärin jo varmistettua, 5.3. pelatulla pelillään SKV:tä vastaan nousunsa ensivuodeksi rautaliigaan, ratkeaa lauantaina toinen nousija.

Ähtärissä käyty ottelu oli tasaista vääntöä, jossa KiekkoHaukat onnistuivat maalinteossa tällä kertaan paremmin. JPK:lla oli oma hetkensä kolmannen erän alussa päästä vielä peliin mukaan 5-3 vastaan ylivoimalla, mutta ei onnistunut kaventamaan peliä.

Kolmannessa erässä joukkue nosti hieman paineistusta ja yritti saada vastustajan tekemään virheitä, Kie-Ha kuitenkin kesti prässin ja sai muutaman ylivoima hyökkäyksen JPK:n nostaessa paineistustaan, joista kaunisteli loppulukemiksi 5-1. Erät (2-0)(0-0)(3-1).

 

MAINOS
Exit mobile version