Koko perheen ulkoilupäivä viihdytti Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Talviloman kunniaksi pidettiin Soinissa koko perheen ulkoilutapahtuma Yhtenäiskoulun pihamaastossa.

Päivän aikana oli mahdollista luistella, hiihtää, laskea pulkkamäkeä ja nauttia rekiajelusta moottorikelkan voimin. Lisäksi tarjolla oli makkaraa ja mehua ettei jano tai nälkä päässyt yllättämään.

MAINOS

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ja osallistujia oli reipas 60 henkeä. Sää oli mitä mainioin tapahtuman järjestämiseen sillä aurinko paistoi koko päivän ja pakkasta oli pari astetta.

Tapahtuman järjesti vapaa-aikapalvelut ja Soinin 4H-yhdistys. Vapaa-aikapalveluiden puolesta mukana oli Janne Kujala ja Veikko Väliaho, 4H-yhdistyksen puolesta Saija Källi.

Soinissa lasten temppurata

Keskiviikkona pidettiin Yhtenäiskoulun liikuntasalissa jo perinteeksi tullut lasten temppurata. Tapahtuma on pidetty perinteisesti talvi- ja syyslomaviikolla.

Pari vuotta sitten kun tapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran niin osallistujia oli noin kymmenen. Kerta toisensa jälkeen lapsia on tullut enemmän mukaan temppuilemaan ja tänä vuonna mukana oli peräti 58 lasta.

Temppurata –tapahtumassa oli tarjolla monenlaista puuhaa.
Temppurata –tapahtumassa oli tarjolla monenlaista puuhaa.

Päivän aikana temppuradan lisäksi oli mahdollista pelata sählyä pienessä kaukalossa ja askarrella 4H:n toimintapisteessä. MLL piti myös puffettia, josta oli mahdollista ostaa kahvia ja pikku purtavaa. Suurin osa lapsista oli 3-5 vuoden ikäisiä, mutta myös pari vuotta vanhempia oli mukana touhuamassa.

Tapahtumaa oli järjestämässä Vapaa-aikapalvelut, Soinin 4H-yhdistys ja MLL Soinin yhdistys.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliJPK Edustuksen kolmen vuoden tavoitteellinen työ huipentuu 2. Divisioonan nousukarsintoihin
Seuraava artikkeliPartiotoimintaa Alajärvelle