2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Partiotoimintaa Alajärvelle

Nautitko luonnossa liikkumisesta, retkeilystä ja yhdessä tekemisestä? Partio on koko perheen harrastus, joka tarjoaa luontoelämyksiä, mukavaa tekemistä ja hyödyllisiä taitoja kaikenikäisille.

Alajärven Het-partio etsii uusia partiosta kiinnostuneita harrastajia ideoimaan ja järjestämään toimintaa. Innokkaita pieniä partiolaisia on jo jonoksi asti ja nyt kaivataankin nuoria ja aikuisia mahdollistamaan toimintaa.

MAINOS

Kiinnostuitko asiasta? Partiosta voi lukea lisää osoitteesta www.partio.fi tai ottaa rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Lähdetään yhdessä tekemään partiota koko perheelle! Aiempaa harrastamistaustaa sinulla ei tarvitse olla.

Kutsumme nyt kaikkia nuoria ja aikuisia partiotoiminnasta kiinnostuneita ideoimaan yhdessä toimintaa Seurakuntatalon alasaliin (Kirkkotie 6) 20.3. kello 14. Suunnitellaan yhdessä millaista toimintaa Alajärvelle kaivataan.

Marika Määttä

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät