1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Lauantaibreikki – voimavaroja vanhemmuuteen

Mielenkiintoista ”Lauantaibreikkiä” vietetään Alajärven seurakuntatalolla lauantaina 19.3. kello 13-18 välisenä aikana. Kouluttajina ovat Päivi ja Martti Poukka.

He ovat perehtyneet ihmiseen, vanhemmuuteen ja ihmissuhteisiin ja ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Heillä on myös Japanin lähetyskentältä kokemusta. Päivi on FM, KM ja Martti TM, pappi, työnohjaaja ja terapeutti -opiskelija.

MAINOS

Lauantaipäivän ohjelma jakaantuu eri teemoihin. Tankkausasema kello 13, lounas ja alkuhartaus. Kello 14 Opetuksen äärellä luento: ”Rukous lapsen puolesta – lapsen ja vanhemman voimavara.” Kello 15.30 kahvit. Kello 16 Ideapajalla japanilainen koulureppu. Kello 16.45 Lepovaihteella ollaan sanan ja sävelen hoidossa teemalla ”Levähtäkää vähän.” Kello 17.30 Rukouskanavalla opetusta rukouksen vaikutuksesta ja vietetään aikaa rukoushetkessä.

Päivän juontajana toimii Anna-Maria Hästbacka. Musiikista vastaa Tiina Paalijärvi ja Martti Poukka. Ilmoittautumiset lastenhoitoa ja ruokailua varten torstaihin 17.3. mennessä Pirjo Kankaanpää, p. 045 644 2757.

Tiina Paalijärvi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät