-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Nuorten kesätyöpaikat arvottiin Alajärvellä

Alajärven kaupungin nuorten kesätyöpaikkoja haki 163 nuorta.

Heistä kesätyöpaikan saajiksi valittiin arpomalla 32.

MAINOS

Kesätyöpaikan saivat: Antila Elmeri, Chernykh Victoria, Finnilä Roosa, Haukka Kimi, Keltinkangas Anne, Leppäharju Elli, Linna Roope, Murto Samuel, Peltokangas Aleksi, Ränkimies Annika, Saarela Janina, Sippola Matias, Ukonmäki Suvi-Tuulia, Varila Veeti, Viitasaari Pyry, Vähälä Akseli, Ylönen Juha, Jaakkola Kaislamari, Karvonen Sasu, Keski-Sikkilä Silja, Koivisto Katariina, Kuhalampi Nina, Haapaniemi Kaisa, Karttunen Akseli, Leppäkangas Arttu, Mäkelä Leevi, Rantakangas Marleena, Aho Reetta-Maria, Haapa-aho Matleena, Karttunen Helmi, Sivula Stiina-Linnea ja Turja Rosaliina.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät