-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Safarikuoron iltamusiikki Alajärven kirkossa huomenna

Suomen Lähetysseuran pitkäaikaisin musiikkiryhmä Safarikuoro saapuu johtajansa Tommi Niskalan synnyinseudulle huomenna lauantaina 19.3. pitäen konsertin Alajärven kirkossa kello 19.

Konsertissa kuullaan lauluja eri lähetysmaista sekä suomalaista hengellistä musiikkia. Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

MAINOS

Muutamat kuoron laulajatkin ovat toimineet lähetystyössä. Kuoron laulajat tulevat eri puolelta Suomea. Kuoro kokoontuu kuukausittain harjoitus- ja esiintymismatkalle jonnekin päin Suomea. Tällä kertaa siis Alajärvelle. – Safari on swahilinkieltä ja tarkoittaa matkaa. Konsertissakin kuulija voi kokea olevansa maailmanympärysmatkalla.

Kuoro on tehnyt yli 40-vuotisen historiansa aikana useita ulkomaanmatkoja, erityisesti lähetysmaihin. Viimeisin matka suuntautui Etelä-Afrikkaan keväällä 2006. Sitä ennen kuoro on vieraillut mm. Israelissa, Tansaniassa, Thaimaassa sekä Namibiassa. Ensi kesän alussa kuoro on lähdössä Botzwanaan esiintymis- ja tutustumismatkalle. Kuoro on tehnyt useita äänitteitä, mm yhteistyössä baritoni Esa Ruuttusen kanssa.

Kuoro ottaa riveihinsä myös uusia laulajia, jotka ovat kiinnostuneita tämäntyyppisestä lähetystyö- ja kuorotoiminnasta, kertoo kuoroa johtava Kallion seurakunnan kanttori Tommi Niskala, jonka ohjauksessa toimivat Safarikuoron lisäksi tällä hetkellä myös Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit sekä Kallion kantaattikuoro.

Tervetuloa Iltamusiikkiin Alajärven kirkkoon lauantaina 19.3. kello 19. Konserttiin on vapaa pääsy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät