14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Donkkis Big Night kaipaa uusia vapaaehtoisia

Donkkis Big Night alkoi Alajärven seurakunnassa jo melkein viisi vuotta sitten. Viisi vuotta on jo hurjan pitkä aika ja ei voi kuin iloita.

Donkkis Big Night näiden vuosien aikana on järjestetty Alajärven seurakuntatalolla aina neljä kertaa vuodessa ja iltaan on kutsuttu 1-6 luokkaisia joita on ollut illoissa aina huikea määrä kuten yleensä yli sata lasta.

MAINOS

Tämä määrä lapsia on ollut todellinen kiitoksen ja ilon aihe. Lapset kyselevät kouluilla nähdessään milloin on seuraava Donkkis Big Night, siis tämä on ollut kovasti odotettu ilta.

Ilta koostuu kolmesta kokonaisuudesta. Ohjelmamme alkaa yhteisesti salista missä saamme laulaa, rukoilla, saamme tavata nukketeatteriesityksessä Sakun ja Ruutin sekä kuulla opetusta. Tämän jälkeen ilta jatkuu jättinyyttäreiden ja toimintapisteiden merkeissä ja ilta päättyy yhteiseen hetkeen salissa.

Jotta tämä iso kokonaisuus on toteutunut, on se tarvinnut paljon vapaaehtoisia avuksi jotka ovat ottaneet vastuulleen toimintapisteen. Toimintapisteet ovat hauskoja tehtäviä ja puuhaa lapsille esim. on saanut ajaa kauko-ohjattavalla autolla nopeuskilpailuissa, on saanut ”keilata”, ”heittää koreja”, askarrella, olla kasvomaalauksessa tai hiusten letityksessä jne.

Luovuus on vain ollut rajana toimintapisteitä miettiessä. Toimintapisteillä on ollut nuoria jotka ovat saaneet miettiä ja toteuttaa oman rastinsa mutta johon tarvittavat tavarat on toimittanut työntekijä. Vapaaehtoiset ovat tulleet tuntia ennen illan alkua kello 17 ja lapsien lähdettyä kello 20 olemme yhteisen siivouksen jälkeen valmiit.

Nuoret ovat olleet apuna mutta eivät jaksa kaikkea ja heitä ei ole tarpeeksi joten nyt tarvitsemme sinun aikuisen apua. Iltamme eivät enää onnistua ilman vapaaehtoisten apua. Donkkis Big nightit ovat tärkeitä lapsille joten tulisithan sinä mahdollistamaan, että illat jatkuvat tulevaisuudessakin?

Tämä ei vaadi sinulta paljon mutta antaa enemmänkin ja saat tuoda iloa lapsille. Kysele ja ilmoita tulostasi mukaan seuraavaan Donkkis Big Nightiin joka on perjantaina 1.4. mahdollisimman pian Panu Malkasillalle 0447300201. Nähdään Donkkis Big Nightissa.

Kristiina Ylitalo

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät