0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Boom Brothers tuo ripauksen luksusta miesten parturipalveluihin

Enää ei tarvitse matkustaa Jenkkilään saadakseen amerikkalaisen parranajon. Alajärvellä ovensa avaa pääasiassa miehille suunnattu Boom Brothers-niminen parturi-kampaamo, joka tarjoaa asiakkailleen ripauksen luksusta arkeen.

Yrittäjinä toimivat Pekka Rantakangas ja Ville Joensuu, joita kumpaakin yhdistää rakkaus vanhan ajan tyyliin ja hiustenlaittoon. Rantakangas on saanut hyvän opin ammattiin vietettyään pienenä poikana aikaa äitinsä kampaamossa. Oman parturi-kampaamon hän perusti Alajärvelle vuonna 1982. Viimevuosina Rantakangas on keskittynyt enemmän valokuvaukseen, mutta ajatus parturin töihin palaamisesta on aina ollut mielessä.

MAINOS

Joensuu muistelee istuneensa pikku poikana Rantakankaan tuolissa hiustenleikkuussa. Ajatus vanhanaikaisesta parturi-kampaamon perustamisesta iski hänelle viimekesänä, jolloin hän alkoi houkuttelemaan Rantakangasta mukaan yhteistyöhön.

-Miehet eivät saa usein tämän päivän parturi-kampaamoissa heille sopivaa palvelua. Ala on rakentunut paljon naisten tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Tähän pyrimme tuomaan muutosta tarjoamalla sekä hiusten että parran leikkuuta, muotoilua ja värjäystä. Palveluumme kuuluu lisäksi aina tuoreista pavuista jauhettu kahvi ja taustalla soi tyyliin sopivaa musiikkia. Toki tänne saa tulla fiilistelemään ihan muuten vain, vaikka ei hiuksille mitään tekisikään, Joensuu kertoo.

BOOM Brothersista voi ostaa suosittuja Dapper dan-hiusrasvoja. Parturi-kampaamossa käytetyt shampoot ovat itse tehtyjä ja täysin luonnollisia - ilman kemikaaleja.
BOOM Brothersista voi ostaa suosittuja Dapper Dan-hiusrasvoja. Parturi-kampaamossa käytetyt shampoot ovat itse tehtyjä ja täysin luonnollisia – ilman kemikaaleja.

Rantakangas toteaa, että parturiin sopii tulla ilman ajanvarausta. Myös naisasiakkaat ovat tervetulleita hänen parturituoliinsa. Rantakangas palvelee liikkeessä keskiviikkoisin ja torstaisin, kun taas Joensuu maanantaisin ja perjantaisin. Asiakkaita palvellaan myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

Miehet ovat silminnähden innostuneita saadessaan viimein aloittaa työt. Kuopiontiellä sijaitsevassa liiketilassa on tehty remonttia useita viikkoja ja lopputulos alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis. Avajaiskahvit juodaan 1.4., jolloin tiloihin voi vapaasti käydä tutustumassa.

Roosa Linnanmäki

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät