25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

JAPOn huippunopeat valokuitulittymät kesällä Saukonkylään

Huippunopeat JAPOn valokuituliittymät ovat pian saatavilla Alajärven Saukonkylässä. Valokuituverkon rakentaminen Saukonkylässä käynnistyy kesän aikana.

Tavoitteena on toimittaa kuituliittymät kaikkiin liittymän tilanneisiin talouksiin ja saada liittymät toimintavalmiiksi vuoden loppuun mennessä.

MAINOS

Mikäli valokuituliittymän hankkiminen kiinnostaa, nyt on sopiva hetki olla yhteydessä JAPOn myyntiin ja varmistaa oman valokuituliittymän saaminen nyt käynnistyvässä rakennusprojektissa.

Kurejoella valokuituliittymien myynti on parhaillaan meneillään. Mahdollinen rakentamispäätös tehdään, kun riittävä määrä tilaajia saadaan verkon alueelle. Suunnitteilla oleva alue käsittää Pihlajakankaan, Sissalan ja Kurejoen alueet.

Valokuiturakentaminen jatkuu myös Alajärven keskustassa. Alue pyritään saamaan valmiiksi kesän aikana. Kortekylässä projekti jatkuu verkon rakentamisella Levijoelta Kortekylään päin.

Järvi-Pohjanmaan alueella toimiva tietoliikenneyhtiö JAPO käynnisti valokuiturakentamisen Alajärven alueella kesällä 2013. Tavoitteena on rakentaa huippunopeat yhteydet koko Alajärvelle.

Valokuituliittymä mahdollistaa jopa 300 Megan nettiyhteyden. – Nopean nettiyhteyden lisäksi valokuituliittymässä kiinnostaa Watson TV-palvelu, toimintavarmat yhteydet sekä tulevaisuuden tarpeisiin varautuminen, kertoo verkkopäällikkö Veli-Matti Levijoki JAPOlta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät