Ensi kaudella Mestis-karsintaan – Kivan C-juniorit hakivat Kokkolasta aluemestaruuden

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulan Kivan C-juniorijoukkue on voittanut Keskimaan aluemestaruuden sunnuntaina Kokkolassa pelatussa lopputurnauksessa.

Kivan joukkue raivasi tiensä talven aikana pelattujen runkosarjan otteluiden jälkeen tiensä alueen neljän parhaan joukkoon. Kivan ja turnausisäntä Hermes Dynamon ohella muut mitaleista kamppailivat Hela-Kiekko Kauhavalta ja Munsala IK/Jeppis.

MAINOS

Ensimmäisessä ottelussa Kiva sai vastaansa runkosarjan kakkoseksi sijoittuneen Hela-Kiekon. Kiva voitti ottelun varsin selvin numeroin 8-4 ja pääsi finaalin. Finaalivastustajaksi tuli runkosarjan voittaja, kotijoukkue Hermes, joka oli voittanut turnauksen avausottelussa MuIK/Jeppiksen.

Loppuotteluun Kokkolan Hermes lähti ennakkosuosikkina. Ottelun alku oli tasainen ja vasta kymmenen peliminuutin jälkeen nähtiin ensimmäinen maali kun Hermes siirtyi 1-0 johtoon. Ajassa 13.25 Kivan Juho Järvinen tasoitti pelin ja vajaan puolen minuutin kuluttua siitä Leevi Matilainen laukoi Kivalle johtomaalin. Toisen erän loppupuolella Tuukka Sironen veivasi Kivalle jo 3-1 johtonumerot.

Ottelun loppu olikin tasaista vääntöä. Hermes kavensi tilanteeksi 2-3, Juho Järvinen lisäsi Kivan johdon lukemiin 2-4. Hermes tuli ottelun päätöserässä raivoisasti taistellen jo maalin päähän, mutta Kivan yhtenäisen joukkueen selkäranka kesti ja maalissa Kimi Ojala torjui lähes mahdottomatkin vedot. Kivalle maukas voitto ja aluemestaruus numeroin 3-4!

Kivan joukkueessa ovat kauden aikana pelanneet maalivahdit Tatu Kuusisto, Taneli Saramäki, Kimi Ojala ja Santeri Sironen, puolustajat Arttu Uusisalo, Lauri Ollila, Justus Lahtinen, Lassi Keisala ja Sami Uurinmäki, hyökkääjät Juho Järvinen, Tuukka Sironen, Miska Mannio, Leevi Matilainen, Topias Niskanen, Lauri Uusisalo, Tuukka Matilainen, Vertti Väliaho, Roni Ojala ja Joonas Matilainen. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jukka-Pekka Lahtinen. Muita valmentajia ovat Heikki Kuusisto, Jukka Matilainen ja Ilkka Saramäki, joka on myös joukkueen johtaja.

Kiva ensi kaudella Mestis-karsintoihin

Aluemestaruuden voittanut joukkue on ensi kaudeksi menettämässä vanhemman ikäluokan pelaajiaan. Hetken jo pelättiin, ettei C-junioreihin enää saada joukkuetta. Tilanne on nyt kuitenkin korjaantumassa kun sekä Kiva että Suolahden Urho päättivät muodostaa yhteisjoukkueen.

Seurojen yhteisjoukkueeseen on nimetty yhteensä 22 poikaa, jotka osallistuvat ensi kaudella valtakunnalliseen C-junioreiden Mestiksen karsintasarjaan.

Yhteisjoukkue pääsee mittauttamaan kykyjään ensimmäisen kerran jo ensi viikonloppuna kun se osallistuu Karstula Areenalla Jyväskylän Diskoksen järjestämään valtakunnalliseen turnaukseen. Urhon ja Kivan yhteisjoukkue eli URkKI kohtaa lauantaina ja sunnuntaina Espoon Bluesien, Jääkobrat Oulaisista ja KJT:n Keravalta.

MAINOS
Edellinen artikkeliJPK Stars -turnaus oli JPK:n juhlaa!
Seuraava artikkeliTunnelmallista aamupalamajoitusta Lappajärven rannalla