JPK:n pienimmät hyvässä kevätvireessä

70
Mainos[adrotate banner="3"]

JPK 08-09 kävi päättämässä kautensa Jyväskylässä 9.-10.4 Lähitapiola-turnauksessa, josta kotiin tuomisina hopeinen pokaali!

Lauantaina selvitettiin tie lohkovoittajaksi voittamalla JYP Valkoinen (4-0) ja Kalpa E1 (1-0) ja pelaamalla tasan (1-1)  Bluesin Hupuja vastaan.

MAINOS

Sunnuntain pelit alkoivat neljännesvälierällä, jossa kaatui Jyp Musta 4-0, puolivälierissä otettiin 4-1 voitto Kurra Vihreästä ja välierissä kaatui Kalpa 2 tiukasti 1-0.

Huikean jännittävässä finaalissa asettui vastaan Sotkamo. Varsinaisen peliajan päättyessä tilanne oli tasan 1-1 ja voittaja ratkaistiin rankkareilla.

MV Veikka Etula, ed. vas. Eetu Viitasaari, Jonatan Seppälä, Lotta Viinamäki, Lassi Rintala, Eero Latvala, tak. vas. Reeti Hirsimäki, Kristian Juoperi, Samu Kivinen ja Kaius Viskari. Valmentajat Marko Kivinen, Kyösti Viinamäki ja Veli Koppelomäki
MV Veikka Etula, ed. vas. Eetu Viitasaari, Jonatan Seppälä, Lotta Viinamäki, Lassi Rintala, Eero Latvala, tak. vas. Reeti Hirsimäki, Kristian Juoperi, Samu Kivinen ja Kaius Viskari. Valmentajat Marko Kivinen, Kyösti Viinamäki ja Veli Koppelomäki

Ensimmäisenä kiekon maaliin sai Sotkamo ja näin ollen kultainen pysti lähti tänä vuonna Sotkamoon ja JPK matkasi kotiin hopeisen pokaalin kanssa. Näihin tunnelmiin oli hienoa päättää kausi.

JPK-08-09 lähettää isot kiitokset kuluneen kauden sponsoreille. KIITOS Letec, Vuokrakirppis Adeliina, Hiussalonki Minna, Rautia Alajärvi, Huoltamo Latvala , Alajärven Autokoulu, JR Koneurakointi, Kymppi-osat, Autopaja  J.Nuolikoski, Hirsirakentaja Mauno Viitasaari, Rinteen Putki Ky, Järviseudun Varaosa, Autoyhtymä Mertaniemi, Cars Perho Oy, TL Garage Ky, Rakennusliike Hernesniemi Oy, Auto- ja Konehuolto Petri Rinne, Oma SP sekä Huvilaite.fi

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa