-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Jamilla vietettiin Seppo Ahon eläkejuhlaa

Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven toimipisteen koulutusalajohtaja Seppo Aho saateltiin eläkepäiville työkavereiden, Jamin hallinnon ja muiden läheisten yhteistyökumppaneiden saattelemana.

Ahon työhistoria Jamilla alkoi vuonna 1989, kun hänet valittiin silloisen Alajärven kauppaoppilaitoksen aikuiskoulutusjohtajaksi, mistä tehtävästä hän tuonnempana siirtyi hoitamaan koulutusalajohtajan tehtävää.

MAINOS

Seppo Ahoa 26 vuoden työurasta Jamilla kiittivät Järviseudun koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Antti-Kalle Levijoki ja rehtori Jouko Kuismin, jotka totesivat Sepon olleen innostunut ja uusia kehittämisajatuksia ideoiva työntekijä.

Aho kertoo koulutusalajohtajan työn olleen Jamin työuran aikana antoisinta ja samalla haastavinta. Palkitsevimmaksi Aho kokee nuorten kanssa työskentelyn ja toteaa myönteisen suhtautuminen opiskelijaan olevan tärkeää. Johtoajatuksena hänellä onkin ollut olla asiassa aina opiskelijan puolella, vaikka ei välttämättä samaa mieltä opiskelijan kanssa.

Mieleenpainuvaksi ja tärkeäksi asiaksi työurallaan Aho kokee merkonomi- ja datanomikoulutuksen käynnistämisen Töysässä ja yhteistyön Alavuden kaupungin kanssa. Tästä yhteistyöstä kiitokset toi Alavuden kaupungilta sivistysjohtaja Antti Takala.

Seppo Ahon työura Jamilla huipentui hienosti menestykseen Vuoden Merkonomi -kilpailussa. Ahon ohjaama opiskelija, Jamilta merkonomiksi valmistunut Anni Pitkäkangas nimittäin palkittiin jaetulla 1. sijalla valtakunnallisessa Vuoden Merkonomi -kilpailussa tänä vuonna.

Eläkepäiviin Seppo Aho on saanut totutella jo noin kuukauden ajan. Eläkeläisen aika kuluu puoliso Raijan kanssa mm. koiraa ulkoiluttaen. Kalamiehenäkin Ahoa pidetään. Myös aikuisia lapsia ja lapsenlapsia ehtii nähdä nyt enemmän, kertoo Aho, jonka yksi tytär asuu Ruotsissa.

Maaliskuun alusta koulutusalajohtajan tehtäviä Jamin Alajärven toimipisteessä on hoitanut Henna Latvala.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät