2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurit ja Pattijoki vihkivät Perhon hiekkatekonurmen

Aki Oravaa ei Kososen tolpat häirinneet.
Aki Oravaa ei Kososen tolpat häirinneet.

Perhon keskuskentälle viime kesänä asennettu hiekkatekonurmi pelattiin lauantaina huippupesistä Alajärven Ankkureiden ja Pattijoen Urheilijoiden superpesismiehistöjen kohdatessa toisensa ulkopelikauden ensimmäisessä harjoitusottelussa.

Koleahkosta (+5 c) säästä huolimatta molemmat joukkueet esittivät noin neljälle sadalle kentän virallista vihkiäisottelua seuraamaan tulleelle suhteellisen hyvää sisä- ja ulkopeliä. Alajärven Ankkurit vei lopulta tasaväkisen väännön nimiinsä lukemin 1-0, jaksojen päättyessä 3-1 ja 8-8.

MAINOS
Sasu Iivarinen valmistautuu lyömään Topi Kososen syötöstä.
Sasu Iivarinen valmistautuu lyömään Topi Kososen syötöstä.

Suurin ansio kahden superpesisjoukkueen saamiselle kentän vihkiäisotteluun lankeaa Perhon viime vuoden elokuussa työnsä aloittaneelle uudelle kunnanjohtajalle Lauri Laajalalle.

Raahen seudun kehittämiskeskuksen johtajana aiemmin toiminut Laajala on ollut vahvasti mukana myös Pattijoen Urheilijoiden taustavoimissa, joten Pattijoen saaminen Ankkureiden vastustajaksi ei ollut vaikeaa.

Alajärveläisen Saltex Oy:n valmistama ja asentama hiekkatekonurmi todettiin molempien joukkueiden toimesta erittäin hyväksi pelialustaksi. Perhon kunnan tekninen johtaja Pasi Rannilan kertoi, että keskuskentän remontti jatkuu lähiaikoina vielä juoksuratojen ja suorituspaikkojen päällystämisellä.

Ne tulevat saamaan huippunykyaikaisen Novotan -päällysteen. Kaiken kaikkiaan Perhon keskusurheilukentän uudistaminen tulee maksamaan liki 400000 euroa, josta osa tullaan kattamaan AVI:lta saatavalla rahoitusavustuksella.

Lasse Mansikka-aho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät