Alajärvellä Unelmien liikuntapäivä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä Unelmien liikuntapäivää vietetään tiistaina 10.5. Kohtaamispaikkana on Ankkurikenttä kello 12 -21.

Piristä arkipäivääsi ja koe liikunnan iloa

MAINOS

Tervetuloa unelmien liikuntapäivään ja haasta ystävät, tutut, työkaverit tai lähde koko perheesi kanssa matkaan pyöräillen, kävellen, sauvakävellen tai juosten ja jos tykkäät tanssia, niin sitten Lavis-tanssijumppaa kokeilemaan.

Unelmien liikuntapäivä avaa Alajärvellä samalla myös pyöräily- ja rullaluistelukauden. Tavoite 1.5. – 31.8. väliselle ajalle on mestaripyöräilijäksi tuhat kilometriä ja mestariluistelijaksi 750 kilometriä. Tiedot kesäkauden pyöräily- ja rullaluistelukilometreistäsi voit lähettää kuntasi liikuntatoimistoon torstaihin 15.9. mennessä. Kampanjaan osallistuneet palkitaan.

liiku2

Toteuta päivä itsellesi sopivaan aikaan, tyyliin ja valitse itsellesi sopiva matka. Unelmienliikuntapäivänä voit liikkua itselle sopivalla tyylilläsi: pyöräillä, rullaluistella, juosta, kävellä tai sauvakävellä mieleisesi matkan kello 12-21 välisenä aikana. Tapahtumapäivänä on mehutarjoilu.

Unelmien liikuntapäivänä käy kirjaamassa päivän liikuntasuorituksesi Ankkurikentällä, Ankkuritie 1. ja olet mukana palkintojen arvonnassa. Arvonta suoritetaan tapahtumapäivänä kello 21.15.

Mikäli et halua yksin pyöräillä, niin voit lähteä porukassa pyöräilemään esim. Alajärven ympäri tai joku muu sopimanne reitti. Vapaamuotoinen yhteislähtö kello 18.30 Ankkurikentältä.

Lavis-tanssijumppaa on luvassa kello 17 -17.30. Tottakai unelmien liikuntapäivänä voi liikuntaa harrastaa tanssien! Minna Latvalan ohjaamana pääset kokeilemaan Lavis-tanssijumppaa!

Alajärven Sydänyhdistyksen toimintaa on esillä päivän aikana. Alajärven Sydänyhdistys osallistuu unelmien liikuntapäivänä Etelä-Pohjanmaan Sydänpiirin 60-vuotisjuhlien merkeissä Unelmien pyöräviestiin.

Bongaa pyöräillen Alajärven sillat -kampanja 10.5.-31.8. käynnistyy niin ikään Unelmien liikuntapäivässä. Bongaa pyöräillen Alajärven sillat -kampanjan suorituskortteja jaetaan liikuntapäivässä. Kampanjaan osallistuneille on luvassa hyviä arvontapalkintoja. Järjestäjänä on Alajärven Latu.

Unelmien liikuntapäivässä Ui Kesäksi Kuntoon -kampanjan parhaat suorituksen tehneet palkitaan kello 18 sekä maaliskuun hiihtoviikolla parhaita hiihtosuorituksia saavuttaneet palkitaan.

Unelmien liikuntapäivän järjestää: Alajärven liikuntatoimi, Alavoli, Alajärven Sydänyhdistys ja Alajärven Latu ry.

MAINOS
Edellinen artikkeliKyyjärvellä talkoillaan ympäristö siistiksi
Seuraava artikkeliMiksi motoristi jää huomaamatta?