-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Aarrearkkuleiri isovanhemmille ja lapsenlapsille

Ensi kesänä järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla Aarrearkkuleiri 27.-29.6. isovanhemmille ja lapsenlapsille.

Leirillä vietetään Aarrearkku-tuokioita, joissa Saku-vaari piirtää ja kertoo Raamatun kertomuksia. Välillä etsitään aarretta ja geokätköillään, leikitään perinneleikkejä ja askarrellaan leirimuistoja yhdessä leirin vetäjien ja isosten kanssa.

MAINOS

Tietenkin hyvään leirielämään kuuluu myös uimista, saunomista ja kanoottimelontaa. Leirillä majoittaudutaan täysihoidossa, opiston siisteissä asuntoloissa, keskellä kaunista keskisuomalaista luontoa. Myös varamummot ja -paapat ovat leirille tervetulleita!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset leirille: 050 563 6079 / Elyn aluesihteeri Satu Kivisaari tai (014) 5252 200 / Karstulan Evankelinen Opisto.

Ensi kesän Evankelisilla kesäjuhlilla Lapualla on myös runsaasti ohjelmaa lapsille. Lauantaipäivän aloittaa jännittävä urkusatu Tuomiokirkossa.

Hartaushetkiä vietetään Lasten kirkossa Pekka-papin kanssa. Lasten toimintapisteissä voi mm. nikkaroida, lähettää videotervehdyksen läheteille, leikkiä ja askarrella.

Toimintapisteet on järjestetty seurakunnan tiloissa. Tuothan lapsesi ja lapsenlapsesi kesäjuhlille 17.-19.6. Lapualle ”Jumala kuulee”. Lisätietoa juhlista www.evankeliset.net tai www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät