Alajärven kauppaliikkeet tuovat kesän koko seutukunnalle!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Kaupan kehittämisryhmä satsaa nyt kesän tuloon laajemmalla rintamalla kuin koskaan.

Tämän viikon lehdessä esittäytyy huipputarjouksineen huikea joukko alajärveläisiä kauppaliikeitä yhteisten Kesänavaus -markkinoiden teemalla ja kauppiaat lupaavat, että nyt jos ei koskaan kannattaa suunnata kauppareissu Alajärvelle, vaikka sitten kauempaakin!

MAINOS

– Alajärvellä on todella monipuoliset kaupan alan palvelut, jotka pystyvät tarjoamaan kaiken mitä tarvitsee paitsi oman paikkakunnan asukkaille, myös lähialueille, kertoo Kaupan kehittämisryhmän puheenjohtaja Lauri Joensuu.

– Alajärveltä löytyy niin isoja kauppoja ja kauppakeskittymiä, kuin pieniä erikoisliikkeitäkin. Nämä kaikki tukevat toinen toisiaan ja yhteisin markkinointiponnistuksin myös pienemmät liikkeet voivat saada ansaitsemaansa huomiota, Lauri sanoo ja toteaa, että yhdessä voidaan toimia isommin.

Tähän Kaupan kehittämisryhmä onkin osoittautunut hyväksi kanavaksi tehdä ja onnistua yhdessä.

Kaupan Kehittämisryhmässä on viime aikoina mietitty entistä enemmän sitä, kuinka me jokainen omalta osaltamme pystyisimme vaikuttamaan asumisviihtyvyyteemme nykyisessä ympäristössämme. Monipuoliset palvelut kohtuullisen etäisyyden päässä ovat yksi asukasviihtyisyyttä parantava tekijä. Tämä onkin yksi niitä asioita, mihin alueen yritykset haluavat omilla toimillaan vaikuttaa.

– Ryhmän jäsenyritysten jo vuosia harjoittama yhteismarkkinointi on jo vaikuttanut paikkakunnallemme perustettavien uusien yritysten määrään, Alajärvelle halutaan tulla tekemään kauppaa, toteaa kehittämisryhmän koordinaattori Ari Ahvenlampi. – Tästä on kuultu monia mieluisia esimerkkejä. Kaupan Kehittämisryhmä haluaakin nyt koota niin vanhat kuin uudetkin yritykset entistäkin voimakkaammin yhteisen näkyvyyden piiriin.

Alajärven Kaupan Kehittämisryhmän yritykset tempaisevat toukokuun kunniaksi näyttävät kesänavausmarkkinat. – Pitkään toteutettu yhteismarkkinointi tulee saamaan entistä näyttävämpiä muotoja, kun merkittävä osa yrityksistämme on rakentanut omat Kesänavausmarkkinansa samaan aikaan toteutettavaksi, Ahvenlampi sanoo.

Perjantaina ja lauantaina 13-14.5. onkin luvassa poikkeuksellisen paljon nähtävää kauppaliikkeissä. Tuolloin on luvassa paitsi kesätarjouksia, myös monenlaista tarjoilua ja arpajaisia eri liikkeissä.

– Kaupan Kehittämisryhmän yhteismarkkinointi haluaa osaltaan tuoda esille myös kaikkein pienimpiä yrityksiä, joiden markkinointiresurssit ovat usein rajalliset. Pian saammekin nähdä, mitä Kaupan Keskus Alajärvi koko laajuudessaan oikein tarkoittaa!

Esimerkkeinä tulossa olevista markkinoista ja niiden tarjonnasta Kangaskulma MY-H:n Maija Yli-Hemminki kertoo, että rajuja tarjouksia on luvassa kesätuotteisiin, kuten vahakankaisiin. – Vahakankaita minulla on tarjolla vain kesällä ja silloin niiden pitää olla sen hintaisia, että niitä raaskii käyttää myös ulkona!

– Monenlaista muutakin kesän täsmätuotetta on tulossa hyviin tarjouksiin!
Lauri Joensuun Kesport Alajärvellä on jo pitkään valmistauduttu kesämarkkinoihin hankkimalla kampanjaeriä todella halvoista, mutta laadukkaista verryttelyasuista, t-paidoista ja kesäkangistä – kaikesta mitä kesällä ulkoillessa tarvitaan!

Seppälässä koko myymälän valikoimaan on luvassa kunnollinen prosenttialennus, jotta kesävaatteita tarvitsevan ei tarvitse kytätä hintoja alennusmyynteihin saakka. Riitta Linna vinkkaa, että kevään juhlavaatteetkin voi samalla hankkia tavallista huokeampaan hintaan ja pihamyyntiäkin järjestetään sään niin salliessa.

Saarenpää Oy:llä tarjouksia laitetaan kesätyökaluihin ja muuhun pienkonepuoleen, jotta kesän pihatöihin pääsee ajoissa. Jukka Peltokangas kertoo, että lisäksi valikoimiin saadaan kesän työvaatteet, joihin niihinkin on luvassa hyvät tarjoukset.

Nyt kaikkien kesäihmisten kannattaakin varata kalentereista akunolla aikaa kauppareissulle 13.-14.5., jotta ehtii käydä tutustumassa kaikkien eri liikkeiden kesätärppeihin ja samalla nauttia niin suolaista kuin makeaakin herkkua, jota markkinaliikkeissä on asiakkaille tarjolla!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliUusikylän koululla liikuttiin leikin varjolla!
Seuraava artikkeliAarrearkkuleiri isovanhemmille ja lapsenlapsille