-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Uusikylän koululla liikuttiin leikin varjolla!

Uusikylän koululla liikuttiin hauskanpidon merkeissä ja askelia otettiin ihan huomaamatta, kun nuorisotoimesta Oskari Viitakangas ja 4H -yhdistyksestä Krista Savola ottivat matkaan mukaan nuoret Annika Ränkimiehen, Teemu Neulaniemen sekä Elmeri Antilan ja lähtivät heidän kanssaan järjestämään koululle toimintaa!

Oskari Viitakangas kertoo, että idea oli lähtöisin Elmeriltä, joka aikaisemmin keväällä ehdotti, että nuoret toteuttaisivat toimintaa, esimerkiksi riehapäivää tai välituntitoimintaa kyläkouluille!

MAINOS

Elmerin lisäksi joukko muitakin nuoria innostui asiasta ja niinpä tapahtumien järjestämiseen on nyt päästy käsiksi. Tänä keväänä toimintaa viedään vielä ainakin Ylikylälle ja Paalijärvelle joko keväällä tai syksyllä. Syksyyn otetaan mieluusti vielä mukaan muitakin Alajärven kyläkouluja!

Uusikylällä järjestettiin kahden oppitunnin mittainen touhutapahtuma koko koulun väelle, joka suunnittelemme ja toteutettiin yhdessä nuorten kanssa. Tapahtumasta koulun toivotaan saavan ideoita omaan välituntitoimintaansa.

Uusikylällä ohjelmassa oli erilaisia liikunnallisia leikkejä ulkona, kuten kymmentä tikkua laudalla, piilosta ja muuta mukavaa! Oppilaat innostuivat ideasta heti ja juoksuspurtteja tuli näin koulupäivän lomaan paljon!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät