1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Muoti- ja hiusnäytös veti Nuorisoseuran täyteen väkeä

Muodin Top-Piste ja Big Beauty järjestivät Kurvikas kevät/kesä 2016 muoti- ja hiusnäytöksen Alajärven Nuorisoseuralla helatorstaina.

Koska päivän sää oli aurinkoinen ja lämmin, Matleena Saukko Muodin Top-Pisteestä hieman jännitti etukäteen, onko muotinäytökseen tulijoita niin upeana päivänä. Pelko oli kuitenkin aiheeton, sillä Nuorisoseuran sali oli ääriään myöten täynnä, eivätkä kaikki paikalle tulijat mahtuneet edes istumaan.

MAINOS

Jo marraskuusta asti suunnitteilla ollut muoti- ja hiusnäytös oli alun perin Big Beautyn Minna Luiron idea. Luiro ja Saukko toivat lavalle kymmenen mallia kahdella eri kierroksella. Ensimmäinen kierros toi katsojille tuulahduksen kevään ja kesän rennommasta muodista, jossa näkyy farkkuhameita ja -capreja, strasseja, sifonkia, hapsuja, liukuvärejä, tunikoita, printtihousuja ja brodeerauksia.

Tarja Åkermanilla on yllään kotimainen Muoti-Herralan sifonkimekko raikkaalla valkoisella jakulla.
Tarja Åkermanilla on yllään kotimainen Muoti-Herralan sifonkimekko raikkaalla valkoisella jakulla.

Toisella kierroksella nähtiin kauden juhlapukeutumista. Asuissa oli mukana runsaasti kotimaisten valmistajien vaatteita. Mallien upeissa kampauksissa ja meikeissä nähtiin muun muassa fiftarityyliä, rock-henkisyyttä ja luonnollisia värejä, kuten mallin oma harmaa hiusväri. Myös korut ja käsilaukut olivat hyvin esillä.

Väliajalla nähtiin nuorten alajärveläisten esityksiä. Kymmenen vuotta viulua soittanut Siru Pitkänen esitti kaksi kappaletta isänsä Ismo Pitkäsen säestyksellä.

Alavolin tanssiryhmä puolestaan esitti kaksi tanssia. Mukana tanssimassa olivat Siru Pitkänen, Raisa Takala, Laura Takala, Roosa Takala ja Katariina Sillanpää.

Alajärven Naisyrittäjien herkkukahvilassa sai nauttia kahvia ja leipomuksia. Kahvion vihreän raikkaan kesäisen ilmeen oli loihtinut Maikki Kokko Sisustus Kokonista.

Näytöslavan sekä Nuorisoseuran ulkopuolella olleet vehreät kukka-asetelmat oli tehnyt Laukkosen Kukka- ja hautaustoimisto. Äänentoistosta vastasivat Jarmo Matila ja Matias Matila. Mallien meikkauksessa avustivat toisen vuoden kampaajaopiskelijat Seinäjoelta Emmi Ikonen ja Milla Saukko.

Näytöksen päätteeksi suoritettiin Naisyrittäjien arpajaisten palkintojen jako. Pääpalkinnon, eli 250 euron Muodin Top-Pisteen ja Big Beautyn muuttumisleikin, voitti näytöksen mallinakin toiminut Aila Pihlaja.

Palkintoon kuului muun ohella väri- ja tyylianalyysi, jota Pihlaja odottikin mielenkiinnolla. Hän mietti, että on jännittävä nähdä toisen silmin, miten hänen tyylinsä ja värinsä nähdään.

Pihlaja on tehnyt pitkään yhteistyötä Saukon kanssa ja on toiminut usein Muodin Top-Pisteen mallina.

Pääpalkinnon ohella arvottiin lukuisia muita alueen eri yritysten lahjoittamia arpajaispalkintoja.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät