-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaan lasten oma telttaleiri Hautakylän maastoissa!

Järvi-Pohjanmaalla lapsille on järjestetty joka kesä yhteinen telttaleiri, joka on koonnut mukaan kymmeniä 8-12 -vuotiaita tyttöjä ja poikia.

Nyt yhteinen leiri on viimeistä kertaa yhteistoiminta-alueen tarun päättyessä ja siksi leirin järjestäjä Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelujen liikunnanohjaaja Janne Kujala toivookin, että mukaan saataisiin lapsia kaikista alueen kunnista Vimpelistä, Soinista ja Alajärveltä.

MAINOS

Leiri järjestetään Soinin Hautakylällä entisen koulun ympäristössä Juhannusviikolla 20.-22.6. Leiri on suunnattu 2004-2008 syntyneille lapsille ja osallistumismaksu on 35 euroa, sisarusalennus vitosen.

Leirin järjestelyissä vapaa-aikatoimen yhteistyökumppaneina ovat Soinin 4H-yhdistys ja muonituksesta vastaava Hautakylän Kyläyhdistys. Yövalvonnan hoitaa ensimmäisen yön osalta Soinin Tiikerit/lentopallo ja toisen yön Soinin Sisu/yleisurheilu.

Mukaan leirille voidaan ottaa 40 lasta, eli halukkaiden kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti varmistaakseen paikkansa. Aikaisempina vuosina leiriläisiä on ollut tätä enemmän, joten nyt mattimyöhäiset voivat jäädä ilman leiripaikkaa.

Lapset jaetaan leirillä neljään ryhmään, joihin kullekin on vapaa-aikatoimi palkannut kaksi nuorta ohjaajiksi. Nuoria Järvi-Pohjanmaan alueelta on siis työllistetty leirille kaikkiaan kahdeksan 24 hyvän hakijan joukosta.

Leirin ohjelmassa on kaikkea mahdollista, mitä oikealla telttaleirillä pitääkin olla. Askartelua, liikuntaa ja vapaa-aikaakin. VPK tulee leirille vierailulle ja leirikioski palvelee kerran päivässä. On iltanuotiota, leiridiskoa, leiriolympialaiset ja ennen kaikkea paljon hyvää ruokaa, jota kyläyhdistyksen Aila Rinne lupaa järjestää viidesti päivässä!

Leirillä yövytään teltoissa, mutta jos jotakuta kovasti se jännittää ja vanhemmat ehtivät kyytiä, voi yöksi mennä kotiinkin.

Mukaan leirille mielivien kannattaa ilmoittautua pikaisesti Janne Kujalalle 040 079 0643 tai janne.kujala@alajarvi.fi tai 4H:lle Saija Källille numerossa 040 064 9873. Viimeinen ilmoittautumisaika on keskiviikko 8.6.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät