-3.2 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Nettopuodista jokaiselle jotain – hinnoista on löysät pudotettu pois!

Alajärven Lehtimäellä katukuvaan on tullut uutta vilinää, kun kaupanteon pitkän linjan ammattilainen, kauppias Marko Puumala avasi entisen Ritalan kaupan kiinteistössä Nettopuodin.

Nettopuoti on kunnon sekatavarakauppa, josta jokainen löytää jotakin aina edulliseen hintaan. Tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä, lukuun ottamatta elintarvikkeita ja vaatteita isommissa määrin.

MAINOS
Kaikkea kivaa ja tarpeellista kesään… Nettopuodin hinnoilla!
Kaikkea kivaa ja tarpeellista kesään… Nettopuodin hinnoilla!

Marko kertoo, että tarjolla on laadukasta tavaraa, mutta nettohintaan. Markolla on työhistoriaa alalta lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta aina myyjän tehtävistä Kiinan kauppaan.

Pohjana halvoille hinnoille ja laadukkaille tuotteille ovatkin hyvät tavarantoimitussuhteet, joita Nettopuodilla on kotimaisten maahantuojien lisäksi aina Kiinaan saakka.

– Niinpä kun aloin tavarantoimittajia tänne valita, pääsin valitsemaan noin 200 tutusta tukkukauppiaasta ne parikymmentä, jotka aidosti innostuivat liikeideastani ja joiden kanssa homma varmasti toimii, Marko sanoo. Lisää tavarantoimittajia on tulossa jatkossa.

Tukkukauppiaiden valintaan Marko kiinnittikin paljon harkintaa, jotta valikoimat saadaan kattaviksi, laadukkaiksi ja mikä tärkeintä, myyntihinnoiltaan halvoiksi. – Toivon että jo liikkeen nimi Nettopuoti kertoo asiakkaille, että meillä hinnoista on löysät otettu pois. Lisäksi tärkeä osa palvelua on se, että meillä kaupanteko sujuu ripeästi ja joustavasti.

Oma yritys on Marko Puumalalle pitkäaikainen haave. Laajan ja hintakilpailukykyisen valikoiman avulla pyritään palvelemaan myös lähiseutujen asiakkaita tarjoten tuotteita työkaluista lvi- ja pienrautatuotteisiin, taloustavaroihin, pesuaineisiin, leluihin, kausitavaraan, kodin käyttötavaraan, lahja- ja askartelutuotteisiin sekä erilaisiin poistotuotteisiin. Esimerkiksi kahden euron poistoaltaasta löytyy tälläkin hetkellä muutama tuhat tuotetta pengottavaksi kodin moniin tarpeisiin!

Valikoimissa on myös Teknoksen ja Tikkurilan sisä- ja ulkomaalit, jotka saadaan asiakkaan haluamaan sävyyn 1-3 päivän toimitusajalla. Myymälästä löytyy heti perus- ja punamultamaalit. Toimitusmyynnistä saa myös laatat ja lattiamateriaalit sekä tapetit.

– Uskon liikkeen olevan piristysruiske koko lähiseudulle, jossa vastaavan valikoiman kaupoista on puutetta. Syksyllä avataan Nettopuodin verkkokauppa, joka on suunnattu laajemmallekin asiakaskunnalle.

Nettopuodin vahvuuteen liittyy Markon poika Alex toiminnan kehittyessä, kuitenkin viimeistään verkkokaupan avautuessa. Kesälle 2017 Nettopuotiin tulee myös erillinen kesämyymälä.

Tässä halvempien hintojen puolesta puhuvassa liikkeessä pengottavaa ja ostettavaa löytyykin ihan aidosti jokaiselle ja tarjolla olevat artikkelit takaavat sen, että myös miesväki viihtyy valikoimia tutkimassa!

Virallisia avajaisia liikkeessä vietetään perjantaina 3.6. kahvittelun merkeissä! Liike on avoinna arkisin kello 10-18 ja lauantaisin kello 9-14.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät