-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Valkealammella patikoidaan taas koko perheen voimin!

Valkealammen patikka järjestetään tiistaina seitsemäs päivä kesäkuuta kello 17-20 nyt toista kertaa.

Liikuntapaikkojen hoitaja Mika Hovinen ja liikunnanohjaaja Janne Kujala kertovat, että viime kesänä tapahtumaan tavoiteltiin 50 ulkoilijaa, mutta mukaan lähti peräti 92! Niinpä nyt tavoitteeksi on asetettu kolminumeroinen luku patikoitsijoiden määrässä.

MAINOS

Lähtö kohti Jäkälämäen kotaa tapahtuu vapaavalintoiseen aikaan tiistai-iltana, mutta tulet kodalla ovat kello 17-20 ja Janne on paikalla tarjoilemassa mehua ja paistettavaa makkaraa. Tapahtuman lähtö on Valkealammen hiihtostadionilta, josta löytyvät kartat. Opasteet reitille ovat hyvät ja selkeät.

Matkaa tehdään Valkealammelta kohti Jäkälämäen kotaa ja takaisin kaikkiaan noin viisi kilometriä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja, muun muassa kymmenen kerran lippu Lehtimäen kuntosalille!

Reitti Jäkälämäen kodalle on opastettu hyvin ja se on helppokulkuinen. Ihan pienten tai liikuntarajoitteisten kanssa paikalle pääsee myös autolla lähes perille saakka tai vastaavasti rattailla ja vaunuilla paikalle pääsee tietä pitkin kiertämällä reittiä ”väärään suuntaan”. Reitti selviää opastekartasta.

Mukaan patikkaan voivatkin siis lähteä aivan kaikenikäiset ja osallistuminen on maksutonta. Tapahtuman järjestää Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelut.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät