-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Alatalo osasi parhaiten taloustietokilpailussa

Nordean ja Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry:n yhteistyönä järjestämä Taloustietokilpailu järjestettiin jo 51. kerran. Taloustietokilpailun alkukilpailu järjestettiin peruskoulun 9. luokan oppilaille maaliskuun lopussa.

Kilpailuun osallistui noin 30000 oppilasta 440 koulusta. Soinissa taloustiedon hallitsi parhaiten Salla Alatalo. Seuraavat sijat menivät Netta Purolle ja Rosa Hautakankaalle.

MAINOS

Taloustietokilpailun tarkoituksena on lisätä nuorten kiinnostusta yhteiskunnallisiin ja erityisesti taloudellisiin asioihin. Soinin kärkikolmikko kertoi, että tehtävissä kysyttiin useita ajankohtaisia asioita, kuten kauppojen aukioloajoista ja kansalaisten kulutustottumuksista.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät