Positiivinen syke Paavolantorilla

Mainos[adrotate banner="3"]

Paavolantorin rakennustyöt alkavat olla viimeistä silausta vaille valmiina. Tulevaan liikerakennukseen yrittäjiksi tulevat kokoontuivat suunnittelemaan tulevia liikerakennuksen avajaisia yhdessä.

Liikerakennusprojektia vetänyt arkkitehti Tuomo Joensuu toteaa, että ennen liikerakennuksen avausta tunnelma on hienon odottava.

MAINOS

– Yrittäjiksi Paavolantorille on tulossa aikaansaavia ihmisiä. Heiltä on tullut paljon ideoita rakennuksen toteuttamiseen. Paavolantorille tulee näillä näkymin 16 yritystä ja yhteensä noin 50 työntekijää. Se on varsin mittava määrä työllistämisenkin suhteen.

Suunnilleen kaikki liiketilat on varattu, mutta tilojen suhteen Joensuulta voi vielä tiedustella päivitettyä tilannetta.

– Nyt yrittäjillä on hieno mahdollisuus tehdä yhteistyötä saman katon alla erilaisten tempausten ja kampanjoiden nimissä, kannustaa Joensuu.

Virallinen avajaisjuhla viikko rokulimarkkinoiden jälkeen

Ensimmäiset liikerakennukset avaavat ovensa rokulien aikaan heti heinäkuun alussa. Yksi uusista aloittavista yrityksistä liikkeistä on sänkyjen ja patjojen erikoisliike Trove Huonekalu.

Tatu Kurunmäki yrityksestä kertoo, että heillä on liike myös Ähtärissä. – Alajärven liike aukeaa rokuleiden aikaan. Paavolantori on näyttävällä paikalla ja lähdetään toimimaan positiivisin odotuksin.

– Meidän liikkeeseen myyjäksi on tulossa monille tuttu Marko Sironen. Pyrimme tekemään kauppaa laajalla valikoimalla ja joustavilla järjestelyillä, kertoo Kurunmäki.

Tunnettu vaateliikeketju Seppälä siirtyy myös Paavolantorille. Seppälä on toiminut 16 vuotta kivijalkamyymälässä ja uudet tilat tulevat olemaan valoisat ja viihtyisät. Rokulien aikaan Seppälä on vielä vanhoissa tiloissa. Monet liikkeet ovat toimineet rakennuksessa jo aiemminkin, mutta nyt liikkeet lisääntyvät ja tuovat toivottua synergiaa.

Paavolantorin virallisia avajaisia vietetään perjantaina 8. heinäkuuta. Silloin kauppaliikkeen avajaisissa on järjestäjien mukaan tulossa ”tärkeitä vieraita.”
Liikkeissä on hyviä avajaistarjouksia ja toimintaa.

Heti avajaisviikonloppuna sunnuntaina 10.7. liikkeet pidetään auki avajaisten kunniaksi. Monet liikkeet pitävät omia avajaisiaan ennen tai jälkeen virallisten avajaisten esimerkiksi ketjusopimusten takia.

Tuomo Joensuun mukaan autopaikkoja liikerakennuksen ympärillä on 140. – Kannattaa testata eri paikoituspaikkoja ja tulla sisälle eri puolelta rakennusta, sillä sisääntulo-ovia on monella suunnalla, vinkkaa Joensuu.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliGCDC -leiri käynnistyi riemukkaissa tunnelmissa
Seuraava artikkeliVimpelin 4H:n kesäleirillä runsas osallistujajoukko