-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

S-market Lehtimäki avaa kesän kaiken kansan markkinoilla

S-market Lehtimäen marketpäällikkö Virpi Lahtinen on jo pidempään miettinyt, mikä olisi mukava tapahtuma kesän alkuun kaikille alueen asukkaille ja mökkiläisille yhdessä.

– Lehtimäen väkiluku kasvaa taas merkittävästi mökkiläisten tullessa ja siksi päätimme, että järjestetään piha-alueellamme kunnon markkinatapahtuma, jotta kylälle saadaan tohinaa ja mahdollisuus tavata paitsi naapureita, myös alueen kesäasukkaita.

MAINOS

Markkinat S-marketin piha-alueella pidetään ylihuomenna torstaina 16.6. kello 10-17. Puolet parkkipaikasta varataan markkinamyyjien käyttöön, joita alueelle mahtuu 30-40 kappaletta. Pöytäpaikat ovat kaikille ilmaisia, joten jos et ole vielä varannut omaa paikkaasi, kannattaa olla asialla heti ja kysäistä, vieläkö mahtuu mukaan!

Paikalle on tulossa mm. Elisa Saunalahti ja Lähitapiola omine esittelypisteineen, koru- ja maustemyyjät sekä liekkilohen myyjä. Lehtimäen paloaseman sammutusauto on esittelyssä paikalla kello 12-15 ja lapsille on pomppulinna! Onnenpyörää pyöritetään tasatunnein kivoin palkinnoin!

– Lisäksi meillä laitetaan kesäkukat ja mullat liikkeelle extrahinnoin ja oma Veikkaus-tyttömme on myös paikalla, Virpi kertoo.

Markkinahumua on luvassa myös myymälän puolella, jossa on luvassa kovia markkinatarjouksia ja kahvitarjoilu.

Markkinatapahtuma toteutuu säällä kuin säällä, sateen sattuessa hommataan sitten katoksia. Myyntipaikoista kiinnostuneiden kannattaa tiedustella pikaisesti numerosta 010 764 6640 mahdollisesti vielä vapaita paikkoja. Myyjillä tulee olla oma pöytä mukana.

– Myös yhteisöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus tulla mukaan markkinoille esittelemään toimintaansa, Virpi vinkkaa ja lupaa, että jos tapahtuma onnistuu hyvin, tulee siitä varmasti perinne!

Kesämarkkinat myös Soinin Salessa

Perjantaina ja lauantaina 17-18.6. tapahtuu sitten Sale Soinissa, kun Kesämarkkinat valtaavat pihapiirin. Markkinat alkavat perjantaina 17.6. kello 10-16 ja jatkuvat lauantaina 18.6. kello 12-14.

Ohjelmistossa on molempina päivinä erilaisia kesäisiä tuote-esittelyjä ja -myyntejä, tarjoilua sekä ohjelmaa lapsille. Huomioithan myös Sale Soinin myymälän erikoismarkkinatarjoukset!

Perjantain 17.6. vetonaulana musisoimassa Lumberjacks -yhtyeen Kitaristi Urmas ”Bighand” Niemi kello 13. Myös Lähitapiolan edustaja on paikalla kello 10-16. Perjantaina myös ilmainen kahvitarjoilu sekä tasatunnein (10, 12, 14) veloituksetta onnenpyörän pyöristystä.

Pihamyynnissä Koiviston kesäkukkia sekä Alajärven S-Raudan kauden ruohonleikkureita esillä kesätarjouksin. Lapsia varten pihaan pystytetään pomppulinna sään salliessa.

Lauantaina 18.6. markkinat jatkuvat kello 12-14 ilmaisella grillimakkaratarjoilulla.

Lapsilla ja miksei vähän vanhemmillakin on mahdollisuus päästä paloauton kyytiin, kun Soinin VPK:n paloauto esittely on pihassa kello 12-14. Perheen pienimmille ohjelmassa niin ikään pomppulinna-hyppelyä, sekä tasatunnein (10, 12, 14) Onni Orava käy jakamassa lapsille karkkia.

Koiviston kesäkukat myynnissä myös lauantaina. Kaikki ovat tervetulleita aistimaan markkinatunnelmaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät