-6.9 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS

Varma ennuste: juhannuksesta lämmin lisäpistorasioilla

Vapaa-ajan asunnossa ei kannata tyytyä pariin pistorasiaan ja lamppuun keskellä kattoa. Ajanmukaistettu ja riittävä sähköistys mahdollistaa monta asiaa, joita perhe ja ystävät arvostavat. Niin sisällä kuin ulkona ja joka säällä.

Vai aiotko tänäkin kesänä väistellä pihalla risteileviä jatkojohtoja? Entä huudattaa stereoita niin, että ne kuuluvat talolta grillikatokselle asti?

MAINOS

Nykyään jokaisella on mukana omia kännyköitä ja tabletteja latureineen. Samaan aikaan on käytössä monia valaisimia, lämmittimiä, kodin pienlaitteita ja sähkötyökaluja. Siksi jo pelkästään pistorasioita tarvitaan runsaasti.

Juhannuksesta saa lämpimän ja elokuun juhlista valoisat kutsumalla paikalle sähkömiehen jo nyt. Hän tuo mukanaan tarvikkeet ja lopputulos on turvallinen.

Sähkötyöt tulee aina teettää oikeudet omaavalla sähköasentajalla. Hän tuntee asennuksiin liittyvät turvallisuusnormit, joita esimerkiksi omat jatkojohtoviritykset eivät täytä. Häneltä saat myös kuitin, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Mökkipaikkakunnan sähköasentajat löytyvät helposti sähköalan yhteisestä palvelusta www.löydäsähkömies.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät