-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Tiikereille ja Ankkureille hopeaa Power-cupista

Maailman suurin nuorten lentopallotapahtuma Power-cup järjestettiin tänä vuonna Hämeenlinnan urheilupuistossa Pullerin kenttäalueilla.

Soinin Tiikerien B-tytöt riemuitsivat hopeamitalit kaulassaan. Pelaajat edessä Venla Välilehto, Senja Aho ja Emmi Salo. Takana Julia Malinen, Marianna Österlund, Anja Keisanen ja Roosa Latva-laturi. Valmentajina toimivat Mika Aho ja Jaakko Latva-laturi.
Soinin Tiikerien B-tytöt riemuitsivat hopeamitalit kaulassaan. Pelaajat edessä Venla Välilehto, Senja Aho ja Emmi Salo. Takana Julia Malinen, Marianna Österlund, Anja Keisanen ja Roosa Latva-laturi. Valmentajina toimivat Mika Aho ja Jaakko Latva-laturi.

Tapahtuma järjestettiin jo 32. kerran. Mukana neljän päivän tapahtumassa oli yli 7000 nuorta lentopalloilijaa, ohjaajaa ja valmentajaa sekä muita lajista kiinnostuneita ihmisiä. Joukkueita tapahtumassa oli peräti 893 joukkuetta.

MAINOS

Pelien lisäksi oheisohjelmassa oli mm. Sannin esiintyminen avajaisissa Hämeenlinnan torilla ja kisabileet Urheilupuistossa.

Sarjoja tapahtumassa on F-22-vuotiaisiin asti. Alueemme joukkueista eniten paikalla joukkueita oli Alajärven Ankkureista, 10 joukkuetta. Soinin Tiikereistä oli mukana B- ja C-tytöt ja Kuortaneen Kulepasta C-tyttöjen joukkue.

Soinin Tiikerien B-tyttöjen tsemppisarjan joukkue yllätti itsensäkin nappaamalla seuran historian ensimmäisen tyttöjen mitalin tapahtumasta. Tytöt etenivät torstaista sunnuntain finaalipeliin saakka ilman tappioita. Finaalissa vastassa oli RaahePower- joukkue. Raahe oli tällä kertaa 2-0 parempi, mutta helpolla eivät Tiikerien tytöt luovuttaneet. Joukkueita sarjassa oli 44, joten saavutus oli upea.

Ankkurien F-pojat pelasivat vallan mainiosti ottaen myös hopeamitalin 2 vs. 2 -sarjassa. Joukkueita sarjassa oli yhteensä 50.

Alueen joukkueiden sijoitukset:

Ankkurit: C-P: 16. , D-p: AA kelt. 8., AA sin. 11., B-t: 27. C-t: 10., D-t: AA sin. 9., AA kelt. 33., E-t: 28., E-t: tsemppis. 41.
Soinin Tiikerit C-tytöt 36., Kulepa C-tytöt tsemppis. 9.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät