Kesäteatteria Kuortaneella

Mainos[adrotate banner="3"]

Kuortaneen harrastajateatteri esittää näytelmän Kesä Kuteman kylässä, jonka ohjaus on Tuula Hankaniemen ja käsikirjoitus on Teuvo Ruohorannan tekemä.

Anssimmäen isännän roolissa on Tapani Mikkola, emännän Annukka Salminen ja Anssinmäen tyttären roolissa on Henna Riihimäki. Naapurinpoikaa esittää Saku Taittonen, seminologia Anne Mikkilä ja Onni Pitkänen ja maaseutuasiamiestä esittää Roosa Anttila.

MAINOS

Muissa rooleissa nähdään tuttua harrastajateatteri porukkaa.

Näytelmä kertoo ajasta, jolloin Suomi on juuri liittynyt Euroopan Unioniin ja Kuteman kylälle on saatu uusi maaseutuasiamies. Uusi asiamies kuitenkin epäilyttää joitakin kyläläisiä, varsinkin asiamiehen sukupuoli, sillä kyseessä on varsin nuori nainen.

Epäilijöistä kovaäänisin on Anssinmäen isäntä, joka häkeltyy myös nähdessään uuden seminologin. Seminologi on myös kaunis ja nuori, inkeriläistä syntyperää oleva nainen.

Anssinmäen isäntä on vuosia pitänyt jääräpäistä vihanpitoa edesmenneelle isännälle ja tämän jo nyt aikuiseksi tulleelle pojalle.

Anssimmäen isännän kaupunkiin muuttanut aikuinen tytär puolestaan suunnittelee paluumuuttoa maalle Kuteman kylään ja lempi leiskahtaa nuoren naapurin pojan kanssa. Kuinka käy nuorten onni, kun isä ei suhdetta hyväksy?

Esityksen ensi-ilta on lauantaina 18.6. kello 19. Muut esitykset 19.6., 21.6., 22.6., 26.6. (klo 16), 28.6. ja 29.6. kello 19.

MAINOS
Edellinen artikkeliVoima- ja tasapainoharjoittelulla lisää kotivuosia – Karstula mukaan ohjelmaan
Seuraava artikkeliTiikereille ja Ankkureille hopeaa Power-cupista