-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Soinin Kunniakierrokselta hyvä potti nuorisourheiluun

Soinin Sisun yleisurheilujaoston järjestämällä Kunniakierroksella kerääjät kokosivat 2921 euron potin.

Kunniakierrokselle osallistui suuri joukko kuntoilijoita.
Kunniakierrokselle osallistui suuri joukko kuntoilijoita.

Tunnin ajan radalla kiersi kymmeniä nuoria ja vähän vanhempiakin kuntoilijoita.

MAINOS

Yleisurheilukoululaisia oli mukana suuri joukko. Eniten varoja keränneet olivat Janrik Jaakkola (532 euroa), Ilpo Ojala (325 euroa) ja Taisto Keisala (181 euroa).
Juoksijoiden kesken arvottiin yllätyspalkintoja, jotka voittivat Sanni Jussila, Chantte Katajamäki ja Justiina Saarinen.

Mukana tapahtumaa oli seuraamassa Etelä-Pohjanmaan kunniakierrospäällikkö Ilpo Kaukoranta. Hän on toiminut kunniakierrospäällikkönä tapahtuman alusta lähtien eli vuodesta 1982.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 34 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 30 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Minimi tukisumma on 15 euroa. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät