-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Raimo Salo levytti uutta Toivo Kärkeä

Kyyjärveläinen tenoriluutnantti Raimo Salo on levyttänyt ”uutta Toivo Kärkeä” yhdessä tangoprinsessa Ailamari Vehviläisen kanssa. Vehviläinen on vuoden 2004 tangoprinsessa, jolloin hän sijoittui toiseksi finaalissa.

Levy julkaistaan tänään perjantaina 1.7. konsertissa Paltamossa. – Levyn julkaisulle tuli kiire, koska Ailamari on jälleen mukana Tangomarkkinoilla. Levy piti julkaista ennen finaalia, sillä jos menestystä tulee, ei Ailamari voi enää vapaasti olla mukana muissa projekteissa.

MAINOS

Levy kantaa nimeä Sydämeni sävel ja se sisältää kuusi Toivo Kärjen sävellystä 1940 ja 1950 -luvuilta. Sävellyksistä yksi on ennestään kokonaan julkaisematon, viisi muuta on aikanaan julkaistu savikiekoilla ja jääneet sen jälkeen unholaan.

Ailamari Vehviläisen kanssa Raimo Salo ei ole tätä ennen levyttänyt, mutta yhteistä historiaa löytyy yhdessä tehdyltä kiertueelta ja keikoilta.

Nyt julkaistavalla levyllä muusikkoina mukana ovat Teijo Rekonen (harmonikka), Heikki Jokiaho (koskettimet ja midi-harmonikka), Tapio Leppänen (basso), Johannes Lintunen (kitarat) ja Hannu Leppänen (lyömäsoittimet) sekä taustalaulussa Harri Pekkarinen, jonka käsialaa on myös äänitys, miksaus ja masterointi studiollaan Perägammarissa.

Levyä on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Raimo Salon konserteista.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät