11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Ankkureiden C-pojat pelisarjan mestaruuteen!

Ankkureiden C-pojat osallistuivat Imatralla ja Lappeenrannassa järjestetylle viikon mittaiselle nuorisoleirille. Poikien peli kulki koko helteisen viikon ajan tehokkaasti. Saldona 11 ottelusta oli 11 voittoa juoksusuhteen ollessa murskaava 226 lyötyä ja vain 31 päästettyä juoksua.
Lohkovoiton jälkeen välierässä kaatui Kempele 21-1 ja finaalissa Puurtila 15-5.

Joukkueen pelinjohtajina toimivat J-P Keisala ja Jarkko Siltala, huoltajina Janne Koivusalmi ja Tarmo Etula. Joukkueessa pelaavat Kristoffer de Silva, Elmeri Antila, Tuukka Etula, Aleksi Yli-Mannila, Jami Lassila, Lassi Keisala, Lauri Ihamäki, Niko Nygård, Vili Siltala, Elmeri Koivusalmi, Niko Lehtola ja Martti Viitasalo.

Joukkue on pelannut kesä ajan myös miesten piirisarjaa voittaen lohkonsa. Jatkosarja on vielä kesken. C-pojat haluavat kiittää taustajoukkoja sekä yhteistyökumppaneita.

MAINOS

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät