Ankkurit pyrkii heti takaisin Superiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Kauteen 2016 lähdettiin Ankkuri-leirissä toiveikkain mielin. Olihan joukkue lähes sama kuin edelliskaudella ja kuudetta sijaa lähdettiin parantamaan.

Urheilussa ja varsinkaan joukkuepeleissä aikaisempi menestys ei kuitenkaan takaa mitään.

MAINOS

Kausi lähti nihkeästi käyntiin ja loukkaantumiset eivät ainakaan helpottaneet voitollisen vireen löytymistä.

Hurjasta loppukiristä huolimatta Ankkurit ei aivan saanut kiinni Kempelettä ja lisenssi Superpesikseen jäi uusimatta. Joukkue taisteli viimeiseen vihellykseen saakka hienosti, mutta tällä kertaa se ei aivan riittänyt.

Ankkurit tavoittelee nousua Superiin heti.

Loppukaudesta Joukkueeksi isolla J:llä muodostunut ryhmä pyritään pitämään kasassa. Toivottavasti hyvä joukkuehenki ja Ankkurilaisuus pitävät pelaajat edelleen Kitron gladiaattoreina.

Ankkureissa on hyvä ja laaja talkoolaisten ryhmä eli organisaatio on parhaasta päästä Superin seuroista. Myöskin olosuhteet stadionilla ovat huipputasoa.

Vankka ja sitoutunut kannattajakunta myös ansaitsee Superpesistason. Kun vielä yhteistyökumppanitkin ovat hyvin hengessä mukana, on nopea paluu Superpesiskartalle ainut Ankkureiden tavoite.

Ankkurit kiittää kaudesta 2016 kaikkia yhteistyökumppaneita, kannattajia ja talkoolaisia. Teidän ansiosta olemme nähneet huippupesistä Kitron stadionilla. Mukavaa on ollut todeta, että Teidän joukko on vuosi vuodelta kasvanut.

Ankkurit uskoo ja luottaa, että Teillä kaikilla sykkii edelleen Ankkurisydän ja saamme yhdessä nostettua Ankkurit uudelleen oikealle sarjaportaalle. Kiitos ja pidetään Ankkurilippu edelleen korkealla!

MAINOS
Edellinen artikkeliEläkeliiton Soinin yhdistykselle oma lippu
Seuraava artikkeliAntiikkiliike Paluu myy Alajärveltä käsin nostalgiatuotteita kautta maan