Sinitaivas liikuttaa marraskuussa

Mainos[adrotate banner="3"]

Viime vuoden Sinitaivas-konserttikiertue oli menestys. Yleisöltä tulleiden toiveiden mukaan kiertue laajenee tänä vuonna kymmenelle paikkakunnalle.

Marraskuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut taiteilijat vierailevat konserttisaleissa Liikuttava-teemalla.

MAINOS

Sinitaivaan ohjelmistopalaverit Turussa on pidetty ja ohjelmarunko on kasassa. Multitalentti ex-tangokuningas Marko Maunuksela toimii konserttien juontajana jo kuudetta kertaa. Marko ja Fantasia-orkesterin johtaja Jouni Hannula käsikirjoittavat konsertin valmiiksi.

Syksyn Sinitaivas on taiteelliselta tasoltaan mielenkiintoinen ja ohjelmiston monipuolisuus on taattu, sillä lavalla nähdään solisteina Markon lisäksi kesällä Tangomarkkinoilla valitut tangokuninkaalliset 2016 Erika Vikman ja Marco Lundberg sekä Helena Lindgren, Jorma Uotinen, Aki Samuli ja Teemu Roivainen – säestyksestä vastaa Fantasia-orkesteri.

Hallitseva Tangokuningatar Erika Vikman palaa halusta päästä haastamaan itsensä konserteissa niin omissa lauluissaan kuin duetoissakin;

– Syksyn Sinitaivas-kiertue tulee varmasti olemaan yksi hienoimmista kuningatarvuoden tapahtumista. Meillä on hyvä porukka kasassa ja on mahdollisuus esittämää hienoja kappaleita, sellaisiakin, joita tanssilavoilla ei voi esittää. Odotan kiertuetta jo ihan innosta väristen. Toivon, että tulette konserttiimme ennakkoluulottomasti nauttimaan illan annista ja erilaisista esiintyjistä.

Turun Konserttitalo saa kunnian olla kiertueen ensi-illan paikkana pyhäinpäivänä 5. marraskuuta ja päätöskonsertti kuullaan Seinäjoella 15. marraskuuta.

Sinitaivaassa tarjoillaan perinteisin ja modernein keinoin laadukasta viihdettä, tanssia, monipuolista musiikkia ja sykähdyttäviä tunne-elämyksiä.

MAINOS
Edellinen artikkeliKarhujahti saatiin päätökseen nappilaukauksella
Seuraava artikkeliMuseoautolla eläkekyytiä Penninkankaille