8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Tero Isoniemi julkaisi cd:n

Lappajärveläinen Tero Isoniemi on julkaissut ensimmäisen cd:nsä.

Tero on syntyisin Helsingistä ja asuu nyt Lappajärvellä työskennellen linja-auton sekä taksinkuljettajana ja Järviradiossa toimittajana.

MAINOS

Musiikki on aina ollut Terolle tärkeä harrastus ja hän on kuunnellut musiikkia paljon koko ikänsä. Perheessä isä soittaa harmonikkaa ja laulaa ja myös äidin puolelta laulamisen perinne on vahvaa.

Tero itse soittaa kitaraa ja karaoke tuli harrastukseksi 12 vuotta sitten. Monenlaista esiintymistilaisuuksia on vuosien saatossa Terolla ollut musiikin saralla ja orkesterikeikkoja hän tekisi mieluusti jatkossakin toisinaan.

Nyt valmistunut cd osoittaakin, että miehellä on sekä kykyä että taitoa lauluharrastukseen siinä määrin, että ihme on, ellei jokin solistia kaipaava tanssibändi löydä hänestä laulajaansa!

Nyt valmistunut cd on Terolta ensimmäinen, joka lähtee radiolevitykseen. Aikaisemmin hän on tallentanut musiikkia vain omaan kuunteluun.

Levyltä löytyvät kappaleet ”Maa nauraa kukkasillaan” ja ”Yön tuuli vain”. Kaikki taustat levylle on soittanut Petri Anttila.

Levy äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin Töysässä. Tärkein tuki ja kiitos levyn teosta lähtee Terolta Irmelille, Untolle, Liisalle ja Tiinalle sekä myös Jari Niemelälle.

Levystä kiinnostuneet voivat tiedustella sitä suoraan Terolta itseltään.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät