-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Ota syksyinen kuva ja osallistu arvontaan!

 Kuva: Deuslux Ry
Kuva: Deuslux Ry

Torstai-lehti ja Alajärven 4H-yhdistys kannustavat kaikkia liikkumaan luonnossa ja valokuvaamaan syksyn kauneutta! Yhteistyössä järjestetty arvonta starttaa 15.9. ja päättyy 15.10. Ota kuva joka sopii tunnisteeseen #munsyksy ja jaa se meille Instagrammin tai sähköpostin välityksellä osoitteeseen ilmoitukset@torstai-lehti.fi.

Kilpailu on kaikille avoin ja osallistujien kesken jaetaan kivoja palkintoja, joiden joukossa mm. Okacolorin 20×30 kuvasuurennokset kolmelle, 2 pääsylippua Duudsonit Parkkiin Seinäjoelle ja 4H-yhdistyksen tuotepalkintoja.

MAINOS

4H-yhdistys tukee lasten ja nuorten luontokasvatusta järjestämällä erilaisia teemakerhoja, metsäpäiviä ja luontokursseja. Katso lisää alajarvi.4h.fi ja liity 4H Alajärvi Facebook ryhmään! Lisätietoja Krista Savola 0442974606 / Alajärven 4H

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät