15.4 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Joulusukka tulee taas!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Vimpelin Joulusukka -lahjakeräys järjestetään jälleen tänä vuonna.

Edellisen vuoden tapaan Joulusukka jakaa lahjat vimpeliläisille lapsille, nuorille ja aikuisille yhteistyötahojensa välityksellä. Yhteistyötahoja ovat tänä vuonna Järvi-Pohjanmaan perheneuvola ja perhetyö Vimpelin alueella sekä paikallisten seurakuntien diakoniatyö.

Lahjojen keräysaika alkaa 1.11. ja päättyy 5.12. Lahjoja voi toimittaa K-Market Vetoon, Vuokrakirppis El Veranoon sekä Joulusukan väelle.

MAINOS

Uutta viime vuoteen verrattuna on pysyvämpänä keräysmuotona tänä syksynä perustettava lasten ja nuorten vaatepankki. Vaatepankkiin otetaan lahjoituksina vastaan lasten ja nuorten hyväkuntoisia käytettyjä, uusia tai uudenveroisia ulko- ja sisävaatteita sekä kenkiä.

Vaatepankki ottaa lahjoituksina vastaan myös erilaisia peli- ja liikuntavälineitä (esim. polkupyöriä, suksia, monoja, luistimia, jne.) Lahjoituksina kerätyt tavarat kanavoidaan eteenpäin perhetyön kautta. Vaatepankkiin voi lahjoittaa tavaroita tuomalla ne osoitteeseen Koskenrannantie 34.

Tarkemmat keräystiedot ja tuoreimmat uutiset löytyvät Joulusukan Facebook-sivuilta www.facebook.com/vimpelinjoulusukka/.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät