1.4 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Seinästä saa rahaa – mutta sitä voi nyt myös laittaa seinään

Alajärvellä pankkiautomaatilta ei enää vain haeta rahaa, vaan käteiset voi tallentaa samaan laitteeseen. Tämä ratkaisee mm. monen yrittäjän kassatilitysten tallentamisen, kun käteisen voi tallentaa koska tahansa automaattiin, jopa sadan setelin nippuina.

Raha myös menee suoraan omalle tilille ja on käytettävissä välittömästi talletuksen jälkeen. Kolikoita automaatilla ei ole mahdollista tallentaa.

MAINOS

Jos tallennetuista seteleistä jokin on sellainen, jota automaatti ei tunnista, se tulee automaatista takaisin jotta asiakas voi esimerkiksi suoristaa sen kulmia.

OttoPlus -automaatti avattiin asiakkaiden käyttöön Alajärvellä tänään perjantaina. Se sijaitsee samassa paikassa kuin pankkiautomaatti aikaisemminkin, eli Osuuspankin seinustalla. Se kuitenkin palvelee myös kaikkien muidenkin paikkakunnan ja lähikuntien pankkien asiakkaita.

Alajärvellä avattu OttoPlus -automaatti oli 23. maassamme ja ne lisääntyvät parhaillaan usean automaatin viikkovauhdilla. Kaikkia automaatteja ei kuitenkaan tulla vaihtamaan tallennuspalveluja tarjoavaksi.

OttoPlus-automaatista voi nostaa käteistä aivan kuten muistakin Otto-automaateista. OttoPlus-automaatti on palveluiltaan muuten kuin Otto-automaatti, mutta lisäksi sillä onnistuu setelien talletus.

Uudenlainen automaatti muistuttaa myös ulkoisesti tavallisia Otto-automaatteja, paitsi että sen valomainoksissa näkyy uusi tunnus OttoPlus. Myös näyttö on aiempaa suurempi ja se on sivuista sumennettu.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät