-1.6 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Muodin Top-Piste saa uuden omistajan – Matleena uusille urille

Muodin Top-Pisteen toiminta Alajärvellä jatkuu, vaikka 15 vuoden ajan yrittäjänä liikkeessä ollut Matleena Saukko suuntaakin uusille urille.

Liikkeelle on löytynyt jatkaja, joka esitellään asiakkaille tulevana lauantaina 29.10. kello 10-14 Matleenan läksiäiskahvituksen yhteydessä!

MAINOS

– Olen todella iloinen siitä, että uusi yrittäjä liikkeeseen löytyi, koska onhan tämä Anja Keltinkankaan vuonna 1971 perustama liike pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut alan yritys Alajärvellä, Matleena sanoo.

Matleena aloitti Muodin Top-Pisteen yrittäjänä vuonna 2001. Hän on nauttinut työstään ja monet asiakkaat ovat tulleet hyvin läheisiksi, mikä on yksi niistä syistä, joiden vuoksi yrityksen toiminnan jatkuminen tuntuu todella tärkeälle.

Matleena itse on nyt aivan uudenlaisten haasteiden edessä. Hän on aloittanut evankelista -koulutuksen Perheniemen Evankelisessa opistossa. Opinnot kestävät 1,5 vuotta.

– Olen toiminut aktiivisesti Alajärvellä Evankelisluterilaisessa seurakunnassa ja tämä koulutus tuntui tulevan kuin tilauksesta elämäntilanteeseeni. Perheeni ja oman seurakunnan, sekä kirkkoherra Ari Aurasen tuki asiassa olivat ratkaisevan tärkeitä opiskeluun hakeutumisessani.

Matleenan elämää ohjaakin nyt vahva kutsumus. – Kun Herra kutsuu, pitää mennä, Matleena toteaa.

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opetuksena ja Matleena jatkaa opiskelunsa ohessa väri- ja tyylianalyysien tekemistä sekä antaa pukeutumiskoulutusta. Myös yhteistyö Big Beautyn kanssa jatkuu, samoin Muodin Top-Pisteen uuden yrittäjän kanssa.

Matleena suuntaakin kohti tulevaa luottavaisin mielin. Yrityksensä hän saa jättää innostuneelle, uudelle yrittäjälle, jolla on hienoja uusia ideoita ja oivalluksia. Oma elämä taas kulkee kohti uudenlaisia haasteita vahvassa johdatuksessa.

Tulevana lauantaina Matleena toivoo tapaavansa läksiäiskahvituksella mahdollisimman paljon rakkaita asiakkaitaan!

Työssä Matleena on loppuunmyyntiä pitämässä vielä 3.11. saakka, jonka jälkeen liike sulkeutuu muutaman viikon ajaksi. Uusi yrittäjä avaa ovet uudistuneeseen liikkeeseen marras- joulukuun vaihteessa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät