0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Sauruperä Bros lauantaina Soinin Yhteistalolla

Tulevana lauantaina saa viime aikoina lähinnä sunnuntain kuntotansseista tunnetuksi tullut Soinin Yhteistalo vieraaksi soinilaislähtöisen Sauruperä-Brosin.

Lokakuun viimeisen lauantain, eli Halloweenin kunniaksi, viihdeorkesteri esittää kansalle suomalaista helposti tanssittavaa musiikkia.

MAINOS

Sauruperä Bros-bändiin kuuluvat soinilaislähtöiset Heikki Ahopelto (laulu, kitara), Tuomas Ahopelto (kitara), Tuomo Koivula (basso), Anssi Kriikkula (saksofoni, perkussioefektit), Hannu Erjamo (rummut) ja Anssi Vähäsoini (koskettimet). Lähes kaikki osallistuvat taustalauluun.

Nuoria miehiä yhdistävät musiikki ja soinilaisuus. Bändi perustettiin pari vuotta sitten, kun esiinnyttiin ensimmäisen kerran yhdessä Vähäsoinin häissä. Porukasta Heikki Ahopelto ja Anssi Vähäsoini esiintyvät myös tamperelaisessa Juho Salmi & Suuri Voima -projektissa.

Parin vuoden aikana ”veljien” cover-biisikokoelmiin on kertynyt 60-70 kappaletta. Suomenkielisistä kappaleista suurin osa on 80-90-luvuilta. Valikoimassa on mm. Sorsakoskea, Juicea ja Agentsia.

Porukan tavoitteena on laajentaa valikoimaa siten, että keikoilla voidaan ohjelmistoa vaihdella tarpeen mukaan.

Sauruperä Bros on esiintynyt synttärillä, häissä, pikkujouluissa ja yksityistilaisuuksissa. Keikkoja on tähän mennessä ollut yhteensä noin 30. Nyt keikkoja ei juurikaan ole pyrittykään myymään, vaan tavoitteena on harjoitella enemmän yhdessä. Tämän syksyn aikana bändi tekee äänityksen promo-hengessä. Sen jälkeen toivotaan lisää esiintymismahdollisuuksia.

– Intohimomme on, että saamme hiottua esityksistämme vieläkin parempia nykyistä laajemmalla ohjelmistolla. Keikoilla soitamme siitä mistä itse pidämme. Yleensä yleisö on tyytyväinen keikan jälkeen, vaikka yksittäisiä toiveita ei juurikaan yleisötilaisuuksissa soiteta. Kokonaisuus on ollut kuitenkin onnistunut.

Sauruperä Brosin jäsenet edustavat monipuolisuutta myös päätyön parissa. Mukana on pari maalaria, lakimies, opiskelija ja nuorisotyöntekijä. Porukalle musiikki tuo tasapainoa arjen työlle.

Saurun maa-ja kotitalousseura järjestää Halloween -tanssit yhteistalolla lauantaina alkaen kello 20. Sauruperän Bros nousee lavalle kello 21.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät