MAINOS

Temppuilua ja askartelua lomaviikolla Soinissa

Syyslomaviikolla Soinin nuorille ja aikuisillekin oli tarjolla monipuolista ohjelmaa. Lomaviikko alkoi heti perjantaina yölaneilla, jotka pidettiin nuopparin tiloissa perjantaista lauantaihin.

Kierrätyspuoti Neliapila on siirtynyt Lottalan kiinteistöön. Avajaiset tiloissa järjestettiin maanantaina 17.10. Aukioloajat ovat samat vanhat tutut, eli maanantaisin kello 10-14, torstaisin kello 13-17 ja lauantaisin kello 10-14.

MAINOS

Kierrätyspuodissa otetaan vastaan lahjoituksena puhtaita, ehjiä ja muutoinkin hyväkuntoisia vaatteita, kodin käyttöesineitä kuten astioita ja keittiövälineitä sekä työkaluja, koriste- ja sisustusesineitä ja kodin tekstiilejä.

Myös lelut, erilaiset lastenhoidon tarvikkeet ja urheiluvälineet otetaan vastaan. Huonekaluja otetaan vastaan rajoitetulla määrällä. Elektroniikka tai muut sähkölaitteet, VHS-kasetit tai huonokuntoinen tavara ei kelpaa Neliapilaan.

Syyslomaviikon tiistaina nuopparin teemana oli ravinto ja liikunta. Kuntosalilla opastivat liikunnanohjaaja Janne Kujala ja Personal Trainer Tiina Väliaho.

Keskiviikkona pieni väki vanhempineen temppuili yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Saliin oli rakennettu toimintapisteitä 3-8 -vuotiaille. Mukana menossa olivat 4H-yhdistys, MLL Soinin osasto ja vapaa-aikatoimi.

Järjestäjien mukaan tällaisia aktiviteettipäiviä on järjestetty jo useana vuonna syys- ja talviloma-aikaan. Kävijöiden määrä on lisääntynyt temppuratapäivinä vuosi vuodelta. Askartelupisteellä sai askarrella kiikarit tai mustekalan. MLL hoiti puffetin, josta sai ostaa pikkurahalla herkkuja.

– Sana kiirii ja päiviä odotetaan innolla. On hienoa, kun lapset liikkuvat ja harrastavat ja vanhemmat voivat olla mukana lasten kanssa touhuamassa yhdessä. Tänään mukana oli yli 60 lasta, jotka saivat lähtiessään tikkarin, kertoi Janne Kujala.

Perjantaina nuopparilla vietettiin vielä texmex-iltaa hyvän ruuan merkeissä.


Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version