Vimpeliläinen Nimilahjat-verkkokauppa saa tilauksia ympäri Suomen

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpeliläinen Sari Luoma-aho näyttää esimerkkiä siitä, mitä suomalainen sisu on parhaimmillaan. Ruukilla myynnin teknisen tuen tehtävissä toimiva nainen on työnsä ja perheen arjen pyörittämisen ohessa suorittanut pk-yrittäjyyden tradenomiopinnot ja perustanut oman yrityksen.

Nimellä varustetut tutit, juomapullot sekä muut tarvikkeet pysyvät oikealla omistajalla ja siitä jää kiva muisto. Nimellä varustettu tutti on tämän hetken tilatuin tuote.
Nimellä varustetut tutit, juomapullot sekä muut tarvikkeet pysyvät oikealla omistajalla ja siitä jää kiva muisto. Nimellä varustettu tutti on tämän hetken tilatuin tuote.

Luoma-ahon opinnäytetyön aiheena oli verkkokaupan markkinointi ja näkyvyys, johon hän sai käytännön kokemusta uudesta yrityksestä. Luoma-aho perusti alkuvuodesta Nimilahjat-nimisen verkkokaupan, joka sai idean omasta tarpeesta.

MAINOS

– Ulkomailla matkustaessani törmäsin erilaisiin tuotteisiin, joihin oli nimikoitu omistajan nimi. Tyttäreni Lauran nimeä löytyi paljon, sillä nimi on kansainvälinen, mutta poikani Jaakko jäi usein ilman nimilahjaa. Suomesta en vastaavia tuotteita löytänyt ja siitä se idea sitten lähti, Luoma-aho kertoo.

Luoma-aho on investoinut laserkoneeseen, jonka käyttö on vaatinut useita harjoitustunteja ja moni asia on tullut opittua kantapään kautta. Yrittäjyys itsessään oli tuttu maailma hänen miehensä Pekan yrittäjyyden puolesta.

– Lapset ovat jo sen verran isoja, että ajattelin nyt olevan hyvä aika jollekin omalle jutulle. Olen aina tykännyt käsillä tekemisestä, joten ajatus tuntui mukavalta. Tuotevalikoimaa meillä on paljon ja se uudistuu jatkuvasti. Uutena tuotteena korut joihin asiakas saa haluamansa nimen. Kesällä avasimme verkkokaupan ja nyt tilauksia satelee tasaiseen tahtiin ympäri Suomen, kertoo Luoma-aho.

Laserkonetta voi hyödyntää monenlaiseen tarpeeseen esimerkiksi asiakkaan omiin tuotteisiin. Vimpelin maa- ja kotitalousnaisten aterimien merkkaus oli yrityksen ensimmäinen tilaustyö.

Valmiiksi nimikoitu tuote on yksinkertainen ja selkeä tapa pitää lapsen tavarat tallessa vaikkapa päiväkodissa. Tutit, juomapullot sekä muut tarvikkeet pysyvät oikealla omistajalla ja siitä jää kiva muisto. Nimellä varustettu tutti onkin tämän hetken tilatuin tuote.

Muun muassa Vimpelin Vedon myymät tutit ovat Luoma-ahon käsialaa. Lähellä asuvat voivat noutaa tilauksen myös yrittäjän kotoa, niin ostaja välttyy postimaksuilta. Tuotteisiin pääset tutustumaan osoitteessa www.nimilahjat.fi.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliKyyjärven Yhteisvastuukeräyksen tulos maan neljänneksi paras
Seuraava artikkeliLäheistä hoidettaessa on tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta