-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Hyvää oloa ja hemmottelua tarjoaa Hierontapalvelu Lumous Kyyjärvellä

Milla Peltola on koulutettu hieroja, joka syyskuun alussa palasi äitiysvapailta uusiin toimitiloihin. Klassisen hieronnan oheen hän halusi hakea lisää koulutusta. Niinpä lehti-ilmoituksen innoittamana Milla opiskeli hunaja-, suklaa- ja kuumakivihierontaa.

Kuumakivihieronnassa käytetään 22:ta kiveä sekä varvaskivet. Kivet lämmitetään ja asetellaan koko kehon alueelle. Kuumakivihieronta on rentouttava ja puhdistava hoitomuoto. Kuumakivihieronta sopii naisille ja miehille.

MAINOS

Suklaahieronnassa käytetään öljyä joka tuoksuu suklaalta ja on suklaanruskeaa. Lämmin suklaaöljy levitetään iholle laajoilla hierontaotteilla, joka on pehmeää ja liukuvaa. Erittäin rentouttava hoito ja loppupäivän iho tuoksuu ihanalle suklaalle. Hyvä lahjaidea!

– Hunajahieronnassa hunaja sivellään iholle, ja sen jälkeen lihakset hierotaan hunajan kanssa. Kun hunaja alkaa jähmettyä tapsutellaan ihoa.

– Tämä saa aikaan sen että pintaverenkierto paranee. Lisäksi hunajahieronta auttaa aineenvaihduntaan, selkä- ja nivelvaivoihin ja lisää hyvänolon tunnetta. Joitain rajoitteita on hunajahieronnassa, jotka kannattaa tarkistaa ennen hoidon ottamista.

– Edelleen perinteinen hieronta on pysynyt suosikkina, mutta kannattaa kokeilla näitä uusia hoitomuotoja, Milla suosittelee.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät