1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Hyvän mielen aamiaistilaisuus Alvariinissa

Alajärven Yrittäjien uusi puheenjohtaja Antti Myllyaho lausui pari sanaa.
Alajärven Yrittäjien uusi puheenjohtaja Antti Myllyaho lausui pari sanaa.

Alajärven hotelli Alvariinissa järjestettiin yrittäjille Hyvän mielen aamiainen, jossa vieraat saivat nauttia maittavasta aamiaisesta ja kahvista.

Aamiaistilaisuudessa oli puhetta pitämässä Alajärven Kaupunginjohtaja Vesa Koivunen joka kertoi Alajärven hyvästä tilanteesta.

MAINOS
Aamiaisen monipuolisesta musiikista vastasi Ville Joensuu.
Aamiaisen monipuolisesta musiikista vastasi Ville Joensuu.

– Yksi iso uutinen on se, että Alajärvellä on veroprosenttia laskettu, talouslukemat ovat kunnossa, tulossa on paljon investointeja ja hyvät kaupalliset- sekä koulutusmahdollisuudet, Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen toteaa.

Myös Alajärven seurakunnan kirkkoherra Ari Auranen piti pienen puheen. Puheessaan hän kertoi tarinoita Joulusta ja siitä, mikä on Joulussa tärkeää.

Auranen toivotti lopuksi kaikille yrittäjille ja Alajärvelle onnea ja Menestystä.
Lavalla kuultiin myös Alajärven Yrittäjät ry:n aloittavaa puheenjohtajaa Antti Myllyahoa sekä monipuolisesta musiikista vastasi Ville Joensuu.

aamiainen3
Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen kertoi yrittäjille Alajärven kaupungin hyvästä tilanteesta.

Samankaltaisia tilaisuuksia on järjestetty useilla paikkakunnilla jo vuosien ajan ympäri Suomen osana Yrittäjäyhdistysten toimintaan.

Aamiaiskonseptin kehitti ja käynnisti seinäjokelainen jo edesmennyt yrittäjä Matti Kari. Aamiaiskonseptin tarkoituksena on antaa henkistä sekä hengellistä ravintoa yrittäjien kiireiseen arkeen. Samalla tavataan muita yrittäjiä kiireiden keskellä sekä verkostoidutaan.

Jenna Tanhua

 

 

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät