0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Jouluvalaistukset syttyvät Kyyjärvellä

Kyyjärvellä valmistaudutaan luomakunnan suureen juhlaan sytyttämällä jälleen ensimmäisenä adventtina kunnantalon läheisyydessä seisovaan kaksilatvaiseen kuuseen juhlavalaistus.

Kuusi on kooltaan niin suuri, että juhlavalaistus näkyy useiden kilometrien päähän. Ennen juhlavalaistuksen syttymistä tarjoavat Kylätuvan ahkerat naiset Kylätuvalla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Kahvitarjoilu alkaa kello 16.

MAINOS

Itse valaisutapahtuma järjestetään Kotikylän puistoon viime kesänä pystytetyn upean hirsiestradin edustalla. Ohjelmassa on jouluista musiikkia, jota esittää Jukka Mäkelän tonttuorkesteri sekä yhteislaulua.

Ison kuntakuusen lisäksi valaistuksen hartioilleen saavat myös Kotikylän puiston kaksi estradin vierellä seisovaa pienempää kuusta. Kaunis Kyyjärvi ry on jäänlähtöveikkauksen tuotolla hankkinut hienot valoköydet, jotka yhdistyksen puheenjohtajan, Jari-Pekka Uusisalon ja rahastonhoitajan Maija Suuniitun toimesta sytytetään tuikkimaan joulun odotusta.

Kuntakuuseen valot sytyttävät perinteiseen tapaan hyvässä yhteistyössä Kyyjärven kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki ja POP-pankin edustaja Ritva Jokinen.

Sekä puistokuusien että kuntakuusen valot sytytetään kello 17, joten sen jälkeen ehtii vielä hyvin liikuntahallille seuraamaan Kyky-Betsetin kotiottelua ja kannustamaan sitä 12. perättäiseen voittoon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät