Evijärvelle rakennetaan yritys- ja vastaanottohalli

Mainos[adrotate banner="3"]

Evijärvelle ollaan suunnittelemassa yritys- ja vastaanottohallia. Hallista on käyty keskustelua monilla eri foorumeilla ja se on nähty positiivisena sekä tarpeellisena Evijärvellä erityisesti kunnan kehitykselle, elinvoimalla ja yritystoiminnalle.

Teknisen toimen varikko on suunniteltu siirrettäväksi yritys- ja vastaanottohalliin. Niiden tilantarve noin 350–400 neliötä. Nykyisen varikon alue muutetaan asunto- tai yrityskäyttöön.

MAINOS

Yritys- ja vastaanottohalli on kirjattu Evijärven Hyvinvoiva ja elinvoimainen Evijärvi kuntastrategiaan strategisen painopistealueen/päätavoitteen elinkeinot ja elinvoima: ”kilpailukyinen ja vetovoimainen toimintaympäristö” alle.

Halli on kirjattu myös kuntastrategian toimenpideohjelmaan vuodelle 2017. Ensi vuodelle yritys- ja vastaanottohalliin on varattu 500000 euron määräraha talousarvioon.

Hallin lopullinen toteutus riippuu halliin sitoutuvista toimijoista. Toteutusta on suunnitteilla niin, että hallin laajennus on mahdollista jatkossa.

Mahdollisesti muotona kiinteistöosakeyhtiö, jolloin tiloja voi vuokrata, hankkia tai myydä joustavammin. Tavoitteena on mahdollisimman kustannustehokas kokonaisratkaisu.

Asiasta kiinnostuneiden kanssa käydään tarkempia neuvotteluita aiheesta joulukuun aikana. Hankkeeseen sitoutuvien kanssa tehdään esisopimukset, jonka jälkeen hanke voidaan saada nopeasti liikkeelle.

MAINOS
Edellinen artikkeliSiskon päivän myymälässä käsitöitä kolmen sukupolven takaa
Seuraava artikkeliPentti Peltokankaan maalauksissa on vanhaa katoavaa elettyä elämää