25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Paavolantorin joulumarkkinat karnevaalimeiningillä!

Paavolantorin joulumarkkinoita vietetään karnevaalitunnelmissa tämän viikon perjantaina 2.12. pidennetyin aukioloajoin kello 10-19. Kauppiaat pukevat Paavolantorin jouluun yhteistyössä aina siitä alkaen, että himmelitkin valmistettiin yhdessä!

Paavolantorin joulumarkkinat on ideoitu kauppiaiden toimesta mahdollisimman omaleimaiseksi ja tapahtumaa täynnä olevaksi, sillä kauppakeskuksen käytävät ja ulkoalueet tulevat täyttymään torikauppiaista, tanssijoista ja joululaulujen sävelistä!

MAINOS

Joulumarkkinoita vietetäänkin Paavolantorilla aivan omanlaisenaan tapahtumana, mihin vaikuttaa talon yrittäjien yhteistuumaisuus ja yhdessä tekemisen halu.
Kauppakeskuksen kauppiaat satsaavat markkinatapahtumaan täysillä. Esimerkiksi Trove Huonekaluliikkeessä on varastot täytetty niin, että asiakkailla on vielä mahdollisuus saada uutta kotiinsa Jouluksi.

Veikon Koneessa joulunavauksessa on uuden Sony 4K -televisiotekniikan esittelypäivä! Sonyn asiantuntija on paikalla liikkeessä kello 9-17 ja myymälä on täynnä Sony -tarjouksia! Ubon Hair Beautyssa palvellaan asiakkaita 2.12. aina kello 19 saakka.

Kello ja Kulta Hipussa taas on saatu valikoimiin suomalainen mallisto Tammen Koru. Joulutorilla tehdään malliston esittely. Jos etsii yksilöllistä ja käsintehtyä Suomalaista joululahjaa, niin tästä mallistosta löytyy!

Joulutorista alkaa myös lähtölaskenta! Kello ja Kulta Hipussa voi osallistua Hipun joulukalenteriin koko joulukuun ajan ostokuitilla (20.12.) saakka. Liikkeessä arvotaan kolme lahjakorttia!

Näitä ja monenlaisia muita tapahtumia ja tarjouksia on luvassa Paavolantorin joulumarkkinoilla 2.12., joten kannattaa lähteä katsomaan mitä yrittäjät ovat yhdessä saaneet aikaan!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät