-15.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Jouluvalot syttyivät Kyyjärvellä kunnan komeimmassa kuusessa

Kunnantalon läheisyydessä kasvava kaksilatvainen kuusi sai ensimmäisenä adventtina jouluvalaistuksen Kyyjärvellä. Tapahtuma järjestettiin Kotikylän puistossa, johon viime kesänä pystytettiin erilaisia tapahtumia varten hirsiestradi.

Kaksilatvainen kuusi juhlavalaistuksessaan Kyyjärven kunnantalon läheisyydessä.
Kaksilatvainen kuusi juhlavalaistuksessaan Kyyjärven kunnantalon läheisyydessä.

Tapahtuma alkoi Kylätuvalla, jossa saatiin nauttia Kylätuvan naisten tarjoiluista.

Joulumusiikista ja laulusta vastasi Jukka Mäkelä.

MAINOS

Myös Korvatunturilta Joulupukki ja muori olivat ohikulkumatkaltaan ehtineet tapahtumaan mukaan.

– Sää on talvinen ja valkoinen. Lapsen laskevat jo öitä jouluun. Lähestyvä joulu ja vuoden loppuminen saavat miettimään mennyttä vuotta. Tähän vuoteen kuului aika ennen turvapaikan hakijoita ja jälkeen.

– Olemme saaneet auttaa. Olemme saaneet uusia ystäviä. Vuosi on mennyt hienosti. Meillä on täällä Kyyjärvellä edelleen tekemisen meininkiä. Iso kiitos siitä jokaiselle kuntalaiselle, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki kiittää.

– On ilo nähdä meitä täällä runsain joukoin. Kiitos teille näistä hienoista jouluvaloista, joita saadaan ihailla. Toivotan kaikki asiakkaat pankin joulukahville Karstulaan 14.12. ja Kyyjärvelle 15.12. Rauhallista joulun odotusta jokaiselle, toivotti Ritva Jokinen Kyyjärven Pop Pankista.

Raikas talvinen sää ja joululaulujen tuoma tunnelma pimenevässä illassa loihtivat satumaiset puitteet tapahtumaan. Kuusi sai jälleen upean valaistuksen ja sitä voi ihailla kylänraitilla.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät