-1.6 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Lehtimäen joulunavauksessa hulinaa ja palkintosadetta

Lehtimäen Joulunavaus järjestettiin jo perinteeksi muodostuneella tavalla Nuorisoseuran talolla. Mukaan tapahtumaan lähti runsaasti väkeä ja yksin Joulupukkia pukin omalla majalla kävi tapaamassa lähes sata lasta!

joululehti3
Frozen jäämaailmaa ihastutti niin lapsia kuin muitakin jouluihmisiä!

Nuorisoseuralla oli tarjolla toripöydiltä monenlaista ostettavaa joulun ruokapöytään ja pukinpussiin. Talon yläkerrassa sai ihastella Frozen jäämaailmaa, jonka oli paikalle pystyttänyt liikuntasihteeri Kirsti Kivelä.

MAINOS

Joulunavauksen yhteydessä palkittiin Lehtimäen Lions Clubin rauhanjulistekilpailun menestyjät. Palkinnot jakanut Heikki Mäkipää kertoi, että kilpailuun osallistui Taimelan koulun 5-6 luokkien oppilaat ja aiheena tänä vuonna oli Rauhan juhla.

Voittajaksi kisassa piirsi Miia Koivulampi, toiseksi tuli Prisilla Ahvenlampi ja kolmanneksi Kati Rajamäki.

Leijonien rauhanjulistekilpailun kaksi parasta Miia Koivulampi ja Prisilla Ahvenlampi vastaanottivat palkintonsa Heikki Mäkipäältä.
Leijonien rauhanjulistekilpailun kaksi parasta Miia Koivulampi ja Prisilla Ahvenlampi vastaanottivat palkintonsa Heikki Mäkipäältä.

Myös Lehtimäen Jyske palkitsi menestyneitä urheilijoitaan.

Vuoden Urheilijana palkittiin Riossa ja Amsterdamissa maatamme keihäänheitossa edustanut Ari Mannio. Aikuisurheilijoista palkintonsa saivat myös Sanni Taipalus ja Pasi Mäkipelto.

Nuorista palkittiin Vuoden nuorena urheilijana Roope Mäkipelto, joka on Suomen tilastossa 9 -vuotiaiden poikien ykkönen keihäässä voitettuaan kaikki ikäluokkansa kilpailut.

Lisäksi nuorista palkittiin Saga Kurunmäki, Silja Kurunmäki, Sini Sammalisto ja Sakari Sammalisto.

Ohjaajapalkinnon sai Hanna Taipalus ansioistaan muun muassa urheilukoulun vetäjänä.

Tapahtuman lopussa kuultiin jälleen Tiernapoikia, joille Joulunavaus oli ensi-ilta tälle joulunaluskaudelle!
Tapahtuman lopussa kuultiin jälleen Tiernapoikia, joille Joulunavaus oli ensi-ilta tälle joulunaluskaudelle!

Palkitsemisten päätteeksi Jyskeen Jari Lepistö haastatteli Ari Manniota, joka myönsi pettymyksensä päättyneeseen kauteen arvokisojen suhteen ja kertoi, että uutta kautta kohti hän on nyt aloittamassa harjoittelua ensimmäistä kertaa olkapää operoituna.

Aikaisemmin hyvin vammoilta säästyneen urheilijan onkin nyt lähdettävä valmistautumiseen eri tavoin kuin ennen.

Lontoon MM -kisat odottavat ensi kesänä ja sinne valintoja ei tällä kertaa ole tehty lainkaan ennakkoon. Ari kuitenkin totesi, että ensi kesään on pitkä aika ja sitä ennen on saatava itsensä kuntoon.

Tuula Jokiaho

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät