Jouluinen hyväntekeväisyyskonsertti Soinissa tulevana sunnuntaina

Mainos[adrotate banner="3"]

Ähtäriläinen Hirvosen perhe tunnetaan musikaalisuudestaan ja upeaäänisistä laulajistaan. Sisaruskatraaseen kuuluu muun muassa tenavatähti ja tangokuningas.

Perheen kuopus, Hannele Kotanen asuu Soinissa oman perheensä kanssa ja on sisarensa Katja Hirvosen kanssa useamman vuoden ajan ideoinut tunnelmallista joulukonserttia, jonka tuotto menisi hyväntekeväisyyteen.

MAINOS

Tänä vuonna konsertin järjestämiselle tuli otollinen aika. Soinin kirkossa kuullaan sekä perinteisiä että uusia joululauluja sunnuntaina 4.12. kello 19. Ohjelmamaksujen tuotto menee Seinäjoen Keskussairaalan lastentautien ja neurologian hyväksi.

Hyväntekeväisyyskohteen valinta tapahtui Hannelen mukaan helposti, sillä neurologian poliklinikka on hänelle tuttu ja tärkeä paikka. Hänen 4-vuotias Minea-tyttönsä sairastaa vaikeaa CP-liikuntavammaa, jonka vuoksi asia on lähellä sydäntä.

Hannele ja Katja kertovat, että musiikki on hyvää terapiaa asiassa kuin asiassa. Muut sisarukset ovat vahvoja tukipilareita heidän elämässään. Naisten lisäksi konsertissa kuullaan 2003 vuoden tangokuningas Kari Hirvosta, joka kiireisestä keikkakaudestaan huolimatta onnistui järjestämään aikaa tärkeälle asialle. Muusikko Markus Hirvonen ei tällä kertaa päässyt osallistumaan.

– Konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita virittäytymään joulutunnelmaan. 10 euron arvoisen käsiohjelman voi halutessaan ostaa. Rakastamme joulua ja toivomme, että lämmin tunnelma saisi välittyä kuulijoille. Herkkyyttäkin tulee varmasti olemaan, naiset lupaavat.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliOsta työtä Suomeen -päivää vietetään tänään
Seuraava artikkeliLahjapuodista joulun lahjat